Evenimentul Zilei > Actualitate > Mama Mălinei Olinescu renunță la partea ei din „apartamentul blestemat”
Mama Mălinei Olinescu renunță la partea ei din „apartamentul blestemat”

Mama Mălinei Olinescu renunță la partea ei din „apartamentul blestemat”

Doina Spătaru a declarat că apartamentul Mălinei Olinescu, de la balconul căruia s-a aruncat cântăreața, îi va reveni în totalitate surorii artistei, Codruța.

Potrivit ziarului Ring, Doina Spătaru nu vrea să audă de casa în care a locuit fiica ei, Mălina Olinescu, care s-a sinucis în luna decembrie, aruncându-se de la balcon.
„Toate cardurile Mălinei sunt în casă, nu ştiu câţi bani sunt în cont şi, dacă aş şti, ar interesa asta pe cineva? Probabil că sunt bani în contul ei, deocamdată uşa apartamentului ei e sigilată, cheile de la casă încă nu ni s-au dat până când nu vom veni cu un act succesoral. După ce vom prezenta acest act, vom primi cheile de la casă şi lucrurile care au fost ridicate de acolo de poliţie în vederea cercetărilor. Apartamentul Mălinei îi va reveni surorii ei, Codruţa, eu renunţ la partea mea”, a spus Doina Spătaru.
Ține legătura cu familia iubitului Mălinei
Mama artistei decedate a mai povestit că parastasul Mălinei a avut loc la cimitirul în care este înmormântată, apoi familia a mers într-un centru de copii, pentru a împărți câteva lucruri. Doina Spătaru a mai spus că Sebastian Truță, iubitul Mălinei, a sunat-o o singură dată, relația ei cu familia acestuia fiind „una civilizată”.
„Părinţii lui mă sună şi se oferă să mă ajute dacă am nevoie de ceva, el o singură dată m-a sunat şi îl înţeleg. Relaţiile sunt civilizate. Dacă am avut nişte nedumeriri şi nemulţumiri, i le-am spus mamei lui, ea m-a înţeles, am avut discuţii foarte deschise. Cred în tatăl şi în mama lui Sebastian. Tatăl lui a condus-o pe Mălina nu doar până acasă, ci până în casă şi a asistat chiar la o discuţie la telefon a ei cu Adriana Vlad, căreia i-a spus că vrea să se odihnească şi că a doua zi îi va povesti prin ce a trecut. Tatăl lui Sebastian a fost convins că Mălina se va linişti şi a plecat acasă la el, convins că nu i se va întâmpla nimic, dar, din păcate, n-a fost aşa”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: