Mama lui Elon Musk, mai tare decât fiul. Gestul care a propulsat-o pe prima pagină a revistelor nu are legătură cu miliardarul

Mama lui Elon Musk, mai tare decât fiul. Gestul care a propulsat-o pe prima pagină a revistelor nu are legătură cu miliardarul Sursa: Instagram

Maye Musk este mama celebrului Elon Musk. De profesie model, aceasta a pozat îmbrăcată într-un costum de baie, pentru coperta Sports Illustrated, deși are de 74 de ani. De altfel, este cea mai în vârstă femeie care pozează pentru celebra publicație, Maye declarând că nu suferă de niciun complex în legătură cu etatea sa sau cu felul în care arată.

Maye Musk iubește să pozeze, în ciuda vârstei sale înaintate. Lipsită de complexe, femeia vrea să transmită un mesaj tuturor celor care nu au încredere în corpul lor.

Mama lui Elon Musk pozează în costum de baie, la cei 74 de ani ai săi

„Când femeile merg la plajă, suntem oarecum reţinute în privinţa corpului nostru, dar bărbaţii nu au nicio problemă şi se vor plimba oricum. Chiar dacă arată groaznic, nu le pasă. Cred că nu trebuie să ne pese atât de mult”, a spus Maye Musk, într-un interviu acordat pentru People.

Cariera de model a Mayei Musk a început încă de când avea 15 ani și locuia în Africa de Sud. În anul 1969, ea se califică în finala Miss Africa de Sud 1969, dar ajunge să fie populară abia la vârsta de 63 de ani, când decide să pozeze nud pentru Time. Doi ani mai târziu apare în videoclipul piesei „Haunted” a lui Beyonce, fapt ce a dus la creșterea notorietății sale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa: Twitter/ Maye Musk

„Nu am crezut niciodată că vârsta va fi o problemă. În calitatea mea de dietetician şi om de ştiinţă, consider că vârsta nu este o problemă”, a declarat Musk pentru Sports Illustrated, care vrea să transmită un mesaj tuturor femeilor: „Sunt fericită că oamenii mă provoacă la discuţii despre vârstă şi despre cum să te simţi bine cu tine la orice vârstă. De asemenea, sunt foarte mândră că pot transmite un mesaj femeilor din lume, să urmărească să fie fericite, să facă lucruri care le plac, să se antureze cu oameni buni, să fie amabile cu toată lumea, pentru că nu ştii niciodată unde şi cum ajungi. Chiar trăiesc cea mai bună perioadă a vieţii şi nu m-am aşteptat niciodată la asta”, a transmis Maye Musk, conform Adevărul.

Elon Musk provoacă o nouă furtună pe piețele financiare

Elon Musk a anunțat, vineri după-amiază, pe rețelele sociale că „acordul (achiziţionării Twitter – n. red.) este temporar suspendat”. Anunțul său a dus, aproape imediat, la o scădere a valorii acțiunilor companiei care deține rețeaua de socializare cu 25%.

Nu este prima oară când miliardarul, CEO al producătorului de autovehicule electrice Tesla, dar şi al companiei de explorare spaţială SpaceX, lansează astfel de informații care provoacă „cutremure” în piețele financiare.

În urmă cu un an, Elon Musk a sugerat că Tesla ar putea accepta din nou tranzacțiile cu criptomonedă, în anumite condiții. El a spus că pentru aceasta, deținătorii trebuie să poată demonstra că cel puțin jumătate din energia folosită la minarea criptomonedelor este „energie curată”. Efectul a fost o apreciere a valorii Bitcoin cu 12,5%, în doar 24 de ore.

De această dată, Elon Musk și-a justificat decizia de a suspenda procedura de achiziție a Twitter spunând că așteaptă concluziile complete ale unui audit legat de conturile false. Conform informațiilor date publicității, din acest document, conturile false, ce difuzează spam sau informații false, reprezintă un procent mai mic de 5% din numărul total de 229 de milioane de utilizatori Twitter.