Cher este una dintre cele mai apreciate artiste la nivel internațional. Pe lângă talentele sale vocale de necontestat, cântăreața este recunoscută ca fiind într-o formă excelentă la vârsta de 75 de ani. Dincolo de stil de viaţă şi alimentaţie, Cher a apelat cu mare încredere şi la intervenţiile estetice.

Puţini ştiu însă cum arată mama celebrei cântărețe, Georgia Holt, la 95 de ani. Georgia Holt a fost superbă încă din tinereţe. Şi chiar dacă fiica sa este mult mai cunoscută, şi ea la rândul ei a fost un simbol cu o carieră de cântăreaţă, actriţă şi regină a frumuseţii.

Georgia Holt a avut șapte căsnicii și șase soți

Mama lui Cher a uimit într-un interviu în revista People, în 1978, când a mărturisit că a avut şapte căsnicii cu şase bărbaţi şi că nu dragostea a fost mereu ingredientul secret al căsniciei. ”Pe atunci, nu te culcai cu un bărbat dacă nu erai măritată. Aşa că m-am măritat cât mai des”, mărturisea Georgia pe atunci, care a fost căsătorită de 6 ori.

În 1946 Holt s-a căsătorit cu John Paul Sarkisian, primul soţ şi marea sa iubire. Celebra Cher a rezultat din această căsnicie furtunoasă a celor doi. Acum sunt amândouă atrăgătoare la vârste înaintate, iar unul dintre secrete este alimentaţia vegană. Cele două se hrănesc doar cu vegetale, stil de viaţă care te ajută să te menţii tânăr şi viguros, ba chiar poate prelungi viaţa.

Ce avere au Cher și mama sa

În 2013, fiica ei, Cher a fost producătorul executiv al documentarului Lifetime, „Dear Mom, Love Cher”, care se bazează pe viața lui Holt. În această perioadă a lansat și albumul său, „Honky Tonk Woman”, care a fost înregistrat inițial în 1982. Duo-mamă-fiică a interpretat chiar și o melodie pe același album, cu titlul  „I’m Just Your Yesterday”.

 

Conform presei Internaționale, se estimează că valoarea netă a averii lui Holt este între 1 și 5 milioane de dolari. Fiica ei, Cher, are o avere de 360 de milioane de dolari, după cum a raportat Celebrity Net Worth.