Evenimentul Zilei > Actualitate > Mama lui Dan Bălan s-a pozat SEXY în cabina pilotului! Are o vârstă, dar bărbații încă suspină după ea – FOTO
Mama lui Dan Bălan s-a pozat SEXY în cabina pilotului! Are o vârstă, dar bărbații încă suspină după ea – FOTO

Mama lui Dan Bălan s-a pozat SEXY în cabina pilotului! Are o vârstă, dar bărbații încă suspină după ea – FOTO

Mama lui Dan Bălan, Ludmila Bălan, este o femeie care nu își arată sub nicio formă vârsta. Ludmila s-a pozat ultima oară în cabina pilotului de avion, înainte de a zbura în concediu, în Antalia.

Mama lui Dan Bălan are 59 de ani, dar nu încetează să atragă priviile tuturor, așa cum o făcea și la 30 de ani. Ludmila âncearcă prin orice mijloace să se mențină în formă în ciuda vârstei de bunicuță pe care o are.

Ludmila a apare într-o fotograie, îmbrăcată într-o pereche de panataloni scurți, din jeans și o bliză mulșată, cu imprimeuri, făcând valuri în rândul fanilor de pe Facebook.

„În zbor spre Antalia !!! Multumesc echipajului ca mi-a permis sa fac o poza în cabina piloților !!”, a scris Ludmila. 

În timp ce mulți fani au apreciat-o pe întru îndrăzneala ei, alții au criticat-o spunând că face acest lucru pentru a obține aprecieri: „Postările astea de dragul like-urilor sunt pentru puștoaice de 20 de ani”.

„Arăți fantastic”, „Călătorie plăcută”au comentat alții.

 

Cât de bine arată Ludimila Bălan. Imaginile din galeria foto atașată mai sus spun totul!

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.