Evenimentul Zilei > Social > Mama, copilul şi bunicul au murit după ce au căzut în râul Motru
Mama, copilul şi bunicul au murit după ce au căzut în râul Motru

Mama, copilul şi bunicul au murit după ce au căzut în râul Motru

ISU Gorj a anunţat că trei persoane s-au înecat în râul Motru. Un copil de 8 ani, mama şi bunicul sunt  resuscitați, după ce au fost scoşi din râu.
UPDATE. Cele trei persoane scoase în stare de inconştienţă din râul Motru, în localitatea Miculeşti, au decedat, manevrele de resuscitare efectuate pentru salvarea acestora de către echipajele medicale neavând rezultat favorabil, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj.
———————————————————————————————————————————-
În urmă cu puţin timp mai multe echipajele ale ISU Gorj au fost solicitate să intervină în comuna Dealul Viilor, locul unde au căzut mama, copilul şi bunicul în râul Motru.
Un copil de 8 ani, mama băiatului, şi bunicul acestuia, de 80 de ani, sunt resuscitaţi în aceste momente de către salvatorii de la SMURD şi Ambulanţă. În aceste momente sunt în stare de inconștiență.

Cei trei membrii ai familiei au fost scoşi din râul Motru

Potrivit comunicatului transmis de ISU Gorj, cei trei membrii au fost scoşi din apă dar sunt încî în stare de inconștienţă.

„Avem un apel prin care am fost anunțați că sunt 3 persoane înecate în râul Motru. La faţa locului au fost direcționate două ambarcațiuni, un echipaj SMURD precum şi doua echipaje SAJ. Primele echipaje sosite la faţa locului au fost echipajul SMURD şi un echipaj SAJ care au constatat că două persoane fuseseră scoase de către localnici în stare de inconștiență.
Este vorba despre un copil în vârstă de aproximativ 8 ani şi un bărbat de aproximativ 80 de ani  S-a trecut imediat la efectuarea manevrelor de resuscitare. Echipajele noastre de intervenție au găsit şi femeia în apele râului, din păcate tot în stare de inconștienţă. Se efectuează manevre de resuscitare“, a transmis Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.
Ştire în curs de actualizare
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.