Potrivit The Hollywood Reporter, Malia Obama, 18 ani, începe în luna februarie internshipul la biroul din New York al companiei, în cadrul departamentului marketing sau în cel de dezvoltare. Programul se va desfășura cel mai probabil până în toamnă când fiica fostului președinte va începe cursurile la Universitatea Harvard.

Ea nu este la prima experiență de acest tip, fiind implicată anterior, la Los Angeles, în calitate de producător asistent în emisiunea lui Halle Berry de la CBS și apoi, la New York, în activități de producție dedicate seriei televizate Girls a rețelei HBO.

''Malia și-a exprimat un anumit interes pentru industria filmului'', spunea mama sa Michelle Obama în 2012 pentru revista People. ''Este o cititoare înfocată și îi plac filmele'', a mai spus Michelle Obama cu același prilej. 

În luna decembrie a anului trecut, conform agenției spaniole EFE, Malia Obama a făcut voluntariat într-o zonă rurală din regiunea boliviană Cochabamba (centru) și a făcut drumeții prin Anzii Centrali (Cordillera Real).

The Weinstein Company a realizat și producții de succes care au fost recompensate cu Oscar, precum ''The King's Speech'', ''The Artist'', ''Silver Linings Playbook'', infomează publika.

Te-ar putea interesa și: