În timpul unei pauze de filmare, Andreea Tonciu le-a povestit celorlalte concurente înscrise în show că Maria Ilioiu ar fi făcut sex în emisiunea „Insula Iubirii”.

După ce o concurentă i-a spus că nu ar fi adevărat, Tonciu a izbucnit: „Cum să nu facă? Cineva mi-a zis mie aseară: «Ce cauți tu cu aia în emisiune?». Am întrebat: «Care aia?». «Aia care a făcut sex în direct», mi s-a spus. Eu nu m-am uitat la emisiune, spun ce am auzit”, potrivit Cancan.ro.

Astăzi însă, când Andreea Tonciu i-a ținut locul mamei la florăria părințiilor, vedeta a luat foc într-un filmuleț pe care l-a postat pe Instagram:

“Ce spuneți despre emisiunea de aseară? Pentru că văd că sunt atacată din toate punctele de vedere, și pe Instagram, și pe facebook, și în direct. O asemenea domnișoară, vă dați seama, vrea să se afirme și nu are cu cine și cu ce, și și-a găsit cu cine: tocmai cu mine. Eu vreau să vă promit vouă un singur lucru că: voi, prietenilor mei de pe Instagram, voi știți ce fire vulcanică sunt și nu pot să permit nimănui în lumea asta să mă jignească fără niciun motiv anume (…)
Dar, o să vă dați seama singuri cine a venit în acest concurs ca să își prezinte noul stil și cine a venit să iasă în evidență prin scandal și lucruri urâte. Eu vă pup și vă mulțumesc din inimă pentru mesajele pe care mi le-ați dat”, a spus Andreea Tonciu în postările de pe Instagram Stories.

Te-ar putea interesa și: