Evenimentul Zilei > Justitie > Magistraţii DECID azi soarta interlopului care a BĂTUT crunt o salvamontistă. Jandarmul care a ASISTAT la bătaie a intrat în VIZORUL Parchetului General
Magistraţii DECID azi soarta interlopului care a BĂTUT crunt o salvamontistă. Jandarmul care a ASISTAT la bătaie a intrat în VIZORUL Parchetului General

Magistraţii DECID azi soarta interlopului care a BĂTUT crunt o salvamontistă. Jandarmul care a ASISTAT la bătaie a intrat în VIZORUL Parchetului General

Sorin Constantin Paleșică, interlopul care a bătut crunt o salvamontistă din staţiunea Straja fără ca nimeni să intervină urmează să se prezinte astăzi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Duminică, Constantin Sorin Palesica a fost reţinut pentru 24 de ore. Palesică, în vârstă de 33 de ani, a fost condamnat, în anul 2007, alături de alţi patru indivizi, pentru tentativă de omor, dar a fost eliberat condiţionat, în anul 2013.


INTERLOPUL care LOVIT salvamontistă cu PUMNUL în FAŢĂ a făcut șase ani de PUȘCĂRIE pentru TENTATIVĂ DE OMOR


 

Totodată, jandarmul care a asistat la bătaie este anchetat de către Parchetul General, care a înfiinţat o comisie care să analizeze comportamentul jandarmului.

Tânăra de 21 de ani a fost lovită de mai multe ori, fără ca martorii să intervină. Culmea, la masă cu agresorul era un jandarm montan, Sorin Moldovan, aflat în ziua lui liberă, spun cei prezenţi, şi nici acesta nu a avut vreo reacţie.

 

Interlopii îţi crapă capul când şmecherii din poliţia judeţeană sunt putred de corupţi

Pe filmare se poate vedea cum fata leșină de la pumnii încasați, iar câteva secunde mai târziu este bătut și DJ Dinu, angajat al barului respectiv. În tot acest timp, jandarmul montan fumează și bea bere cu infractorul, aflându-se la aceeași masă cu el.

Scenele cu agresiunea revoltătoare au fost postate pe canalul YouTube şi apoi preluate de mai multe site-uri de ştiri locale şi generale. S-au petrecut în staţiunea Straja, unde un grup de salvamontişti se adunase pentru a serba ziua de naştere a unuia dintre ei.

În imaginile înregistrate de camerele de supraveghere se vede momentul în care un individ corpolent, cu chelie, o cheamă la el pe tânără şi o loveşte direct peste faţă cu dosul palmei. Tânăra se dezechilibrează şi încearcă să continue discuţia. Individul o plezneşte din nou cu palma şi apoi îi aplică un pumn în plină figură.


POVESTEA IMPRESIONANTĂ a MIRUNEI INEL, fata agresată cu BESTIALITATE de BRUTA din Lupeni într-un local din Straja. Tânăra salvează vieți VOLUNTAR | GALERIE FOTO

Salvamontista agresată de interlopul Sorin Palesică, Miruna Inel, are o poveste de viață interesantă. Tânăra, în vârstă de 21 de ani, a povestit pentru presa din Hunedoara motivele care au determinat-o să aleagă această meserie și peripețiile prin care a trecut. Totodată, ea studiază contabilitatea și informatica de gestiune la Petroșani.

 


BESTIA din Lupeni care a SNOPIT în bătaie o salvamontistă într-un local din Straja. Lui Sorin Palesică îi place să își expună muşchii, tatuajele şi ATITUDINEA agresivă pe Facebook | GALERIE FOTO


 

Potrivit Replicahd.ro, Miruna este de doi ani de zile salvamont voluntar. Ea spune că tatăl ei a motivat-o să aleagă această cale. Sorin Inel practică această meserie de 20 de ani.

”Eu am crescut de mică cu băieţii, în munţi. Tatăl meu, Sorin Inel, este salvamontist de peste 20 de ani. Îmi place ce fac – la început am crezut că o să am probleme la intervenţiile grave, dar acum doi ani am însoţit echipa la un caz grav în Retezat, cu un decedat, şi acolo mi-am dat seama că e ok, nu mă tem”, spune Miruna pentru sursa citată.


 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: