Evenimentul Zilei > Justitie > Magistrații au fost blânzi cu Sică, fiul fotbalistului Ilie Dumitrescu. Nu își va ispăși pedeapsa după gratii
Magistrații au fost blânzi cu Sică, fiul fotbalistului Ilie Dumitrescu. Nu își va ispăși pedeapsa după gratii

Magistrații au fost blânzi cu Sică, fiul fotbalistului Ilie Dumitrescu. Nu își va ispăși pedeapsa după gratii

Magistrații au fost blânzi cu Sică Dumitrescu. În schimbul unei supravegheri atente și a unor activități demarate în folosul comunității, fiul fotbalistului Ilie Dumitrescu nu va mai sta după gratii.

Sică Dumitrescu, fiul fotbalistului Ilie Dumitrescu, a avut parte de bunătatea magistraților, care au hotărât să îi suspende pedeapsa, în schimbul unei supravegheri pe o perioadă de doi ani de zile. Sică a fost condamnat la doi ani și patru luni de închisoare, după ce a fost acuzat de trafic de droguri.

Judecătorii de la Tribunalul București, însă, au decis să-i suspende pedeapsa, potrivit stirileprotv. Sică Dumitrescu a fost obligat să muncească 60 de zile în folosul comunității, iar banii încasați în urma tranzacției filmate de oamenii legii au fost confiscați – este vorba despre o sumă de 1.350 de lei.

Cine l-a turnat pe Sică

Evenimentul Zilei a scris în exclusivitate despre turnarea lui Sică. Cineva a pus mâna pe telefon și l-a ”vândut” pe tânăr ofițerilor antidrog și procurorilor DIICOT care, la câteva zile de la informația primită, au organizat un flagrant, acțiune care s-a bazat nu numai pe informațiile de ultimă oră, ci și pe cele adunate în timp.

Astfel, Sică a fost prins în timp ce încerca să vândă trei grame de cocanină unei tinere pentru suma de 1.350 de lei. Fără să aibă habar, toată tranzacția a fost filmată chiar de cumpărător, o tânără polițistă de la Crimă Organizată infiltrată în anturajul lui Sică, căreia bărbatul îi declara dragostea.

În anchetă, a recunoscut tot. Nici nu prea avea cum să nu o facă, pentru că totul a fost filmat video și ambiental. A și plâns. Celălalt bărbat, militarul, avea rolul de a-i ține spatele, potrivit declarațiilor surselor EvZ.

De ceva vreme, Sică se implicase destul de mult în distribuția de cocaină pentru lumea bună din Capitală. Tranzacțiile implicau și vedete de televiziune, cântăreți, fotbaliști, foști sportivi, ceea ce a atras atenția asupra lui.

Sică vindea droguri de trei ani

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Sică Dumitrescu ar fi început să vândă stupefiante încă de acum 3 ani. Inițial ar fi fost un simplu consumator, dar ulterior a devenit dealer. Sică Dumitrescu și-ar fi comercializat marfa, inițial, în cluburi. Apoi a început să vândă chiar la barul tatălui său.

Conform anchetatorilor, fiul fostului fotbalist câștiga înainte de pandemia de COVID-19 și 3.000 de euro pe lună. Acesta ar fi avut aproximativ 12 clienți permanenți, pe care, spun sursele citate, îi fura la cântar. Marfa era amestecată cu Paracetamol, pentru a obține o cantitate mai mare.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: