Maggie Gyllenhaal se întreabă care este utilitatea orgasmului?

Maggie Gyllenhaal se întreabă care este utilitatea orgasmului?

Discovery Channel lansează din 26 septembrie serialul documentar "Curiosity", ce abordează o serie de întrebări provocatoare şi este prezentat de personalităţi cunoscute

Dacă v-aţi întrebat "Cum ar fi dacă aţi putea trăi veşnic", sau "Cum a fost creat Universul?", "Există extratereştrii?" sau "Viaţă după moarte?", atunci serialul creat de Discovery, "Curiosity", este ceea ce căutaţi.

Producţie a celebrului fondator Discovery, John Hendricks, serialul TV "Curiosity" abordează o multitudine de subiecte provocatoare. Din 26 septembrie, de la ora 22.00, în fiecare luni, fiecare episod al producţiei va fi prezentat de o mare vedetă internaţională. Stephen Hawking se va întreaba "Cum a fost creat Universul?", actorul premiat cu Oscar, Morgan Freeman, investighează posibilitatea existenţei unui univers paralel, Maggie Gyllenhaal explorează de ce sexul este atât de plăcut şi care e utilitatea orgasmului, iar Michelle Rodriguez, vedeta din "Lost" şi "Avatar" încearcă să afle cum am putea supravieţui unui atac extraterestru.

Odata cu lansarea documentarului, Discovery Channel a realizat un sondaj de opinie în cinci ţări din sud-estul Europei, cu rezultate uimitoare. Sondajul a cuprins opt întrebări fundamentale, din care nu au lipsit, "Cum credeţi că a fost creat Universul?", "Ce credeţi despre existenţa extratereştrilor?", "Cum credeţi că se va produce sfârşitul lumii?", "De ce credeţi că oamenii le fac rău altor oameni?", "Dacă ar fi posibil, v-aţi dori să trăiţi veşnic?", "Credeţi că am putea reveni la stilul de viaţă al oamenilor preistorici?" sau "Credeţi că evoluţia roboticii e un lucru pozitiv sau negativ pentru omenire?"

Ne puteți urmări și pe Google News