Evenimentul Zilei > Monden > Madonna, scene vulgare la Londra. „De obicei, îngenunchez 20 de minute. Mă pricep la asta”
Madonna, scene vulgare la Londra. „De obicei, îngenunchez 20 de minute. Mă pricep la asta”

Madonna, scene vulgare la Londra. „De obicei, îngenunchez 20 de minute. Mă pricep la asta”

Dacă mai era nevoie de o confirmare: de ce este Madonna regina nonconformismului în muzică!

Pentru că face spectacol și atunci când este într-o ușoară stare de „invaliditate”. Din cauza unei lovituri la șold, Madonna a fost nevoit să abordeze un alt stil pentru concertul ei de la Londra, dar a știut cum să facă astfel încât „oferta” ei să-i țină captivați pe spectatorii care au plătit pentru un show marcă înregistrată.

Dacă nu s-a mișcat lasciv pe scenă, așa cum și-a obișnuit fanii,  Madonna s-a „unduit” pe lângă subiectele delicate, abordând o temă de unii considerată tabu. „Știți că mărimea contează, nu?”, le-a aprins imaginația spectatorilor cea mai în vogă artistă a planetei, conform Daily Mail.

Și, tot continuând pe același subiect, Madonna (61 de ani) a trecut la dezvăluiri care au depășit cu mult granițele decenței. La ce fel de mărime se referea? „Nu am fost niciodată cu un bărbat care are penisul mic!”. Dar asta nu a fost tot – Madonna și-a  prezentrat scuzele pentru faptul că le vorbește fanilor stând pe scaun, dar a făcut-o într-un stil cât se poate de original: „De obicei, îngenunchez aproximativ 20 de minute și este în regulă. Mă pricep la asta, așa mi s-a spus!”.

Mulți dintre spectatorii de la concert au fugit cu mintea spre foștii soți ai Madonnei, Sean Penn și Guy Ritchie, bărbați pe care diva i-a „devorat” de-a lungul unei cariere impresionante.