Evenimentul Zilei > Actualitate > Madonna şi Jennifer Lopez, APARIŢII INCREDIBILE la Met Gala 2018. Foto în articol
Madonna şi Jennifer Lopez, APARIŢII INCREDIBILE la Met Gala 2018. Foto în articol

Madonna şi Jennifer Lopez, APARIŢII INCREDIBILE la Met Gala 2018. Foto în articol

În opinia multor designeri dar şi a criticilor de modă cele două dive, Madonna şi Jennifer Lopez, au avut cele mai spectaculoase ţinute la Met Gala 2018.

Jennifer Lopez tocmai a avut cea de-a 10-a apariție la Gala Met – și a făcut-o alături de Alex Rodriguez.  Lopez, în vârstă de 48 de ani, a reprezentat pe designerul Balmain, Olivier Rousteing, purtând o rochie Balmain neagră structurată detaliată cu pietre în albastru, auriu și roșu plasate în formă cruce.

 "Rochia a inclus o cruce pe piept, o fustă acoperită cu pene, sandale negre cu platformă. În ceea ce privește machiajul, Lopez, care tocmai și-a lansat propria linie cu "Inglot Cosmetics", a rămas cu semnătura ei strălucitoare, o ruj nude și o umbră de auriu, notează people.com.

Madonna, 59 de ani, a colaborat cu Jean Paul Gaultier, mai precis cu stilistul Eyob Yohannes pentru acest eveniment, pe care o descrie scurt: "Imaculata  Regină".  "Tema religioasă, cu siguranță a avut un rol, așa că am decis să facem totul în negru", spune Yohannes pentru PEOPLE.

Fotografia postată de Razvan Ciobanu.
Fotografia postată de Razvan Ciobanu.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: