Evenimentul Zilei > EVZ Special > Mădălina Ghenea, într-o ipostaza în care rar e văzută. Fotografia spune totul
Mădălina Ghenea, într-o ipostaza în care rar e văzută. Fotografia spune totul

Mădălina Ghenea, într-o ipostaza în care rar e văzută. Fotografia spune totul

Mădălina Ghenea a avut parte de un adevărat răsfăț la salon. Actrița a împărtășit totul pe Instagram.

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase românce. Actrița, care va împlini în august 34 de ani, se mândrește cu o siluetă zveltă la care multe femei visează. Cu trăsături ce amintesc de faimoasa Sophia Loren, românca este râvnită de mulți domni ce visează la formele brunetei.

Deși trudește zilnic pentru proiectele în care este implicată, iar în timpul liber se ocupă de fiica ei, Charlotte, actrița are grijă să-și mențină și silueta care a consacrat-o. Unul dintre trucurile la care apelează este postul intermitent, despre care a recunoscut că nu-l folosește la dietă, însă o ajută să se mențină.

Mădălina Ghenea, ipostaze care stârnesc imaginația. Cum s-a pozat la salon

În cea mai recentă postare de pe Instagram, Mădălina Ghenea a pozat într-o ipostază care a stârnit aprecieri. Mădălina s-a dus la salon, acolo unde a anunțat că își face, printre altele, manichiură și pedichiură. Vedeta și-a mai făcut și alte proceduri, motiv pentru care a fost nevoie să renunțe la haine.

Ca o divă care se respectă, a profitat de ocazie și a făcut și o poză. În imagine, frumoasa brunetă apare acoperită doar cu un prosop, pe care îl susține în dreptul sânilor. Atentă, Mădălina a lăsat și un picior să iasă la iveală, pentru a amplifica efectul pozei. Alături de ea se afla una dintre angajatele de la salon. Nu este prima oară când actrița se pozează în astfel de ipostaze, căci este mândră de corpul ei și nu se ferește să-l arate, atunci când ocazia se ivește. Pe social media Mădălina are 1 milion de fani, pe care-i ține în priză cu fotografii care arată mult(e).

Publicat in categoriile: EVZ Special, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: