Evenimentul Zilei > Monden > Mădălina Ghenea i-a „limpezit ochii” lui Bobonete. Foto
Mădălina Ghenea i-a „limpezit ochii” lui Bobonete. Foto

Mădălina Ghenea i-a „limpezit ochii” lui Bobonete. Foto

Aparițiile pe Instagram ale Mădălina Ghenea adună mii de like-uri și mesaje admirative din partea urmăritorilor. Actrița-model caută să se pozeze în cele mai incitante ipostaze.

Conștientă de atuurile fizice, senzuala olteancă a postat o serie de imagini care l-au încântat și pe actorul Mihai Bobonete. Acesta nu a ratat ocazia de a-i lăsa un mesaj în stilul său consacrat.

Bobonete are acum ochii „mai limpeziți”

„Sărut mâna! Dacă veniți prin Deltă, să luați un fâș mai gros că încă nu e vreme de tricotul ăla de pe dumneavoastră…atât vrusei să vă spui, în rest multă sănătate că ne mai limpeziți și nouă ochii!, a scris el făcând aluzie la ținuta decoltată a Mădălinei.

În luna martie, Mihai Bobonete a postat un alt mesaj cu referire la femeile din lumea filmului pe care le admiră:

„Baba Mea again…and again forever! @monicabellucciofficiel. Scuze @officialmadalinaghenea, dar încă nu te încadrezi dar promit că peste 20 de ani, cu tine încep postarea!”, a scris comediantul în dreptul unei fotografii în care Monica Bellucci pozează în ipostaze care dau frâu imaginației, scrie protv.ro.

 

Frumoasa Mădălina a primit alte sute de mesaje, în care admiratorii îi laudă trăsăturile fizice: „ Ești fierbinte”, „Cea mai frumoasă de pe planetă”, „O adevărată leoaică!”.

 

Mădălina, foarte des comparată cu Sofia Loren

În prezent, Mădălina Ghenea participă la filmările filmului House of Gucci, unde interpretează rolul celebrei actrițe Sophia Loren.

Mădălina Ghenea face pare din producția filmului „House of Gucci”, care urmează să apară la sfârșitul anului. Românca va interpreta rolul Sophiei Loren și joacă alături de actori renumiți precum Al Pacino, Jeremy Irons și artista Lady Gaga.

Nu de puține ori, românca a fost comparată cu Sophia Loren şi nu e greu să ne dăm seama de ce. Amândouă sunt înalte, italianca are 1,74 metri, iar românca 1,80, au buze senzuale, ochi migdalaţi, talie subțire și decolteu generos.

Poate și de aceea a fost pentru scenariști și regizori, favorită în a prelua rolul frumoasei dive care a încântat Italia și întreaga lume.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: