Evenimentul Zilei > Monden > Mădălina Ghenea a uimit Hollywood-ul. A apărut la brațul unuia dintre cei mai mari actori din lume. FOTO
Mădălina Ghenea a uimit Hollywood-ul. A apărut la brațul unuia dintre cei mai mari actori din lume. FOTO

Mădălina Ghenea a uimit Hollywood-ul. A apărut la brațul unuia dintre cei mai mari actori din lume. FOTO

Mădălina Ghenea a fost surprinsă la brațul celebrului Al Pacino, iar imaginile inedite au fost publicate pe contul oficial al filmului „House of Gucci”. Superba româncă o va interpreta pe Sophia Loren.

Reamintim că în anul 1995, fostul șef al casei de modă fondată de Guccio Gucci, Maurizio Gucci, a fost împușcat chiar în timp ce se afla în biroul său din Milano. Lady Gaga va fi Patrizia Reggiani, cea care a plănuit uciderea acestuia și a angajat patru oameni pentru uciderea sa.

Actrița Mădălina Ghenea, 34 de ani, se află în fața celui mai important proiect din cariera sa cinematografică, ea fiind distribuită în rolul celebrei Sophia Loren alături de marele actor Al Pacino.

Mădălina Ghenea joacă rolul Sophiei Loren

The House of Gucci e numele producției care va fi lansată în curând: subiectul filmului fiind asasinarea lui Maurizio Gucci, nepotul creatorului brandului cu același nume.

 În filmul american, actrița româncă joacă rolul Sophiei Loren. De asemenea, din distribuția filmului fac parte nume mari de la Hollywood, precum Lady Gaga, Adam Driver și chiar Jared Leto.

Mădălina Ghenea, la braț cu Al Pacino! Lovitura dată de celebrul model - zPL.ro - pentru cei care stiu sa citeasca

În distribuția condusă de regizorul Ridley Scott, Mădălina Ghenea e alături de nume grele precum Al Pacino, Lady Gaga, Adam Driver si Jared Leto. De altfel, românca a fost surprinsă cu ocazia filmărilor la brațul lui Al Pacino, americanul ajuns la 81 de ani.

Madalina Ghenea joaca in filmul "House of Gucci", alaturi de Al Pacino (FOTO)

Lansarea filmului va avea loc peste Ocean, în Canada, la 24 noiembrie, însă până atunci fanii se pot delecta cu trailer-ul oficial, apărut zilele trecute. De altfel, printr-o postare pe Instagram, Mădălina Ghenea s-a mândrit cu faptul că face parte din această producție de excepție.

Mădălina Ghenea o va juca pe Sophia Loren în pelicula 'House of Gucci' - Verdict.ro

De asemenea, în noul proiect, Lady Gaga joacă rolul Patriziei Reggiani, condamnată pentru asasinarea fostului său soţ Maurizio Gucci, care a fost împuşcat de un asasin plătit, la 27 martie 1995, în timp ce intra în sediul firmei sale din Milano.

Premiera filmului ar trebui să aibă loc în luna noiembrie a acestui an, dar ar putea fi amânată până în 2022 din cauza pandemiei de coronavirus.

Mădălina Ghenea o interpretează pe Sophia Loren în filmul "House of Gucci"