Evenimentul Zilei > Social > Mădălin Ionescu este în doliu. Cunoscutul prezentator TV a făcut tristul anunț pe Facebook
Mădălin Ionescu este în doliu. Cunoscutul prezentator TV a făcut tristul anunț pe Facebook

Mădălin Ionescu este în doliu. Cunoscutul prezentator TV a făcut tristul anunț pe Facebook

Tatăl cunoscutului prezentator de televiziune Mădălin Ionescu a încetat din viață, după o suferință lungă provocată de o boală grea.

Mădălin Ionescu a făcut anunțul duminică seară, printr-un mesaj în care a descris ultimele clipe de viață ale părintelui său. El s-a aflat la căpătâiul tatălui, alături de mama sa, în ultimele momente, înainte de deces.

Tatăl meu s-a stins seara trecută… în prezenta mea și a mamei mele… Așa a fost sa fie, așa a ales, așa s-a întâmplat. El … s-a numit Marin și s-a dus dincolo in preziua praznicului Maicii Domnului, pe care a prețuit-o atât de mult! Nu am trăit niciodată un moment mai sfâșietor!

Nu o să pot uita vreodată contorsionarea aceea specifica momentului în care sufletul se desprinde de trup …și nici liniștea de după. Tata s-a stins la cinci minute după ce, văzându-i agonia, eu și mama l-am rugat pe Dumnezeu sa-i curme suferința sau sa-l întărească decisiv”, a transmis Mădălin Ionescu pe Facebook.

„A fost cel mai bun tată”

Prezentatorul de televiziune a relatat că tatăl său a fost unul dintre cei care au participat la construcția unor investiții importante din această țară. Iar pentru aceasta, nu a cerut nici să-i fie recunoscute meritele și să fie apreciat public.

„A fost cel mai bun tata, realmente! Ne-a iubit pe toți frații cu o dragoste desăvârșită. Pot să spun despre el ca nu a făcut rău nimănui, cel puțin nu voit, conștient. Și acest fapt … îl cunosc toți cei care au interacționat cu el. Un om cu o vocație umanistă puternică și cu o mare iubire de Dumnezeu, pe care a mărturisit-o până la final, chiar și în fazele avansate ale afecțiuni care l-a marcat în ultimii ani. A lăsat ceva semnificativ în urma lui și cred ca acest fapt e un privilegiu al destinului. (…)

Tata a fost unul din ctitorii multora dintre hidrocentralele românești . Unul dintre eroii tăcuți și demni ai acestui neam. Nu s-a laudat niciodată cu meritele lui . Și-a făcut cu ardoare datoria fata de țara, fără sa ceara aprecieri publice sau distincții. A lăsat ceva semnificativ in urma lui si cred ca acest fapt e un privilegiu al destinului”, a adăugat Mădălin Ionescu.

Mădălin Ionescu, sfat pentru copii

În final, cunoscutul prezentator de televiziune, a transmis un mesaj celor care îl urmăresc și îl apreciază. El i-a sfătuit pe aceștia să-și prețuiască și să-și respecte părinții câtă vreme aceștia mai trăiesc. Mădălin Ionescu a precizat că energia familiei este unică și are putere de vindecare.

„Înaintea oricărei empatii sau mesaje de sprijin, vreau doar atât să vă rog: iubiți-vă părinții! Mult! În fiecare clipă. Nu pregetați să faceți gesturi frumoase pentru ei. Când se duc… golul lăsat e uriaș. Regretele de asemenea … Părinți, iubiți-vă copiii! Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!”, a încheiat Mădălin Ionescu.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: