Evenimentul Zilei > Opinii > Invitatii EVZ > Macron își face campanie cu prezervative! „Dacă în doi e bine… În 27 e și mai bine!”
Macron își face campanie cu prezervative! „Dacă în doi e bine… În 27 e și mai bine!”

Macron își face campanie cu prezervative! „Dacă în doi e bine… În 27 e și mai bine!”

Chiar dacă ultimele sondaje de opinie, En Marche a fost depășit de partidul lui Marine le Pen, partizanii președintelui Macron nu se dau bătuți. Șeful lor vrea o Europă care protejează, ei au găsit soluția. Ca urmare, Tinerii lui Macron (Jeunes avec Macron ) distribuie în loc de manifeste electorale -cutii de prezervative. Nu vă speriați, deși ambalajul este albastru și înstelat ca steagul Uniunii Europene, obiectul din interior este cât se poate de obișnuit, Nu are pe el nici figura lui Macron (să nu cumva să-i demobilizeze pe îndrăgostiți) nici chipul lui Nathalie Loiseau, deși doamna în cauza e în capul listei pentru europene.

Acum, oricâte glume se vor face, mai ales că o carte recentă despre campania prezidențială a lui Macron vorbea despre niște orgii de relaxare organizate de tinerii din staff, trebuie să recunoașteți că ideea e genială, În primul rând, se adresează clar electoratului lui Macron. Pe cine altcineva ar mai putea conta președintele Franței dacă nu pe „tinerii frumoși și liberi” care n-au avut un job adevărat în viața lor și cărora banii părinților le asigură o viață sexuală plină de neprevăzut.

Mai ales că oamenii care au copii de crescut și bătrânii sunt cam de partea „vestelor galbene”. Iar sloganul e la fel de motivant. Păi, de ce să se mulțumească tinerii cu un cuplu monoton, când în 27 e mult mai bine, mai ales dacă îmbătrânitele popoare ale Europei primesc și o vașnică mână de ajutor din partea milioanelor de imigranți, bărbați tineri și în putere. Păi, mai e nevoie de alte argumente, programe politice și manifeste electorale,ca să înțeleagă omul cum și cu cine să voteze?

Oricum, nu e nimic de rușine. De când cu bolile venerice, prezervativul are o importanță socială deosebită. De altfel, nici la case mari nu simte nimeni nicio stnjeneal[ să-și asocieze figura și numele cu folositorul obiect. Doar ]n 2011, cu ocazia nunții dintre prințul William și Kate s-au vândut sute de mii de cutii cu imaginea
celor doi.

Un singur lucru nu pot să garanteze prezervativele lui Macron, că partidul său va reuși să-și atingă obiectivul și să obțină cel mai mare număr de europarlamentari. Dar, dacă va fi așa și galilor refractari le va veni, în sfârșit, mintea la cap, nu numai că prezervativele umplute cu heliu se vor înălța spre ceruri în acordurile imnului european, dar în Parlamentul de la Bruxelles orgia va continua, cu și mai mare forță…

 

Publicat in categoriile: Invitatii EVZ
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: