Evenimentul Zilei > Monden > Lux și opulență în familia Beckham. Dorința arzătoare le-a adus un scandal de zile mari
Lux și opulență în familia Beckham. Dorința arzătoare le-a adus un scandal de zile mari

Lux și opulență în familia Beckham. Dorința arzătoare le-a adus un scandal de zile mari

David si Victoria Beckham au declasat un adevărat război cu vecinii lor din Marea Britanie din cauza modificărilor pe care vor să le facă pe proprietatea Cotswolds, printre intențiile lor numărându-se inclusiv un lac de 3000 de metri pătrați.

Concert, David si Victoria Beckham vor să construiască un lac de 300 de metrii pătrați.

În ultimii 4 ani, soții Beckham au investit peste 6 milioane în proprietatea lor din Marea Britanie, unul dintre locurile în care aceștia se relaxează ori de cât ori au ocazia.

Obișnuiți cu un stil de viață grandios, familia Beckham a decis că lângă reedința lor trebuie construit și un lac. Astfel, mass media din Marea Britanie scriu că cei doi au depus o solicitare speciala, sperând ca autoritățile le vor permite sa construiască un lac în forma de rinichi, pe o suprafață de 3000 de metri pătrați si cu o adâncime de 4 metri, scrie TheSun.

Pe lângă asta, David si Victoria mai vor să construiască și o pivniță de vinuri, un tunel subteran, dar și un garaj imens.

Dorințele soților Beckham au iscat un scandal de zile mari între celebrul cuplu și vecinii lor.

Sue Jones, una dintre vecinele soților Beckham, susține că modificările pe care aceștia și le doresc ar provoca daune ireversibile proprietății și mediului înconjurător. O mare parte a vieții mele am trăit în locul acesta și simt că trebuie să mă opun acestui plan monstruos. Nu există niciun motiv întemeiat pentru ca cineva să simtă nevoia să construiască ceva atât de urât și grotesc”.

„Va avea un impact devastator asupra vieții faunei și florei locale. Oamenii nu pot să se mulțumească doar cu peisajul frumos pe care îl au în loc? Trebuie să distrugă lucrurile mereu?

„Ne opunem cu privire la aceste planuri din următoarele motive: nu am fost anunțați despre cererea de planificare. Unde și când au fost publicate aceste notificări?

„Locuim foarte aproape de acest nou șantier și nu suntem de acord cu dorința de a construi un nou lac uriaș. Zona aceasta deja are alte trei lacuri.

„Cum își propun să umple acest lac? Dacă vor mai face încă un foraj, pânza freatică va avea de suferit.

Timp de sute de ani, cei care au locuit în această zonă au fost hrăniți de izvoare naturale.În ultimii ani, din cauza schimbărilor, primim mai puțină apă și este poluată”, a mai declrat aceasta.

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: