Luptă sălbatică: Crocodil înghiţit de un piton | GALERIE FOTO de la faţa locului

Luptă sălbatică: Crocodil înghiţit de un piton | GALERIE FOTO de la faţa locului

Un piton a înghiţit la propriu un crocodil. Întâmplarea a avut loc în lacul Moondarra, Queensland.

VEZI GALERIA FOTO CU PITONUL CAND INGHITE CROCODILUL Este una dintre cele mai dure lupte dintre reptile. Rareori se întâmplă ca un crocodil să fie înghiţit de un piton. Imaginile din timpul luptei au fost surprinse de către Tiffany Corlis. Femeia a povestit pentru Dailymail.co.uk că şarpele a încolăcit rapid crocodilul, care nu a mai avut nicio şansă de scăare, deşi s-a zbătut pentru viaţa lui. Tiffany s-a gândit să nu intervină şi să fotografieze momentul. Lupta dintre piton şicrocodil a durat minute bune. Şarpele însă nu s-a lăsat până nu a înghiţit prada. Prima dată, pitonul şi-a sugrumat victima, iar apoi a a înghiţit-o. Imaginile de la faţa locului au făcut ocolul lumii.

ARTICOLE POPULARE: VEZI GALERIA FOTO CU FETELE CARE ŞI-AU VÂNDUT VIRGINITATEA Vezi GALERIA FOTO cu opt cele mai psihedelice peisaje din lume VEZI GALERIE FOTO CU CEI CARE AU CREZUT CĂ SUNT DUMNEZEU VEZI GALERIA FOTO CU FEMEILE CARE AU DEVENIT BĂRBAŢI VEZI GALERIA FOTO CU VEDETELE LA BĂTRÂNEŢE VEZI GALERIE FOTO CU IMAGINILE DIN CONCURS VEZI GALERIA FOTO CU LOCUINTELE VEDETELOR Vezi GALERIA FOTO cu rănile pe care cele două le-au avut după atac Vezi GALERIE FOTO cu momentul în care o femeie a născut pe stradă GALERIE FOTO cu cele mai nereuşite fotografii modificate în photoshop Vezi o GALERIE FOTO cu cele mai ciudate locuri în care tinerii au ales să facă sex Vezi aici GALERIA FOTO cu motănelul ale cărui lăbuţe din faţă au fost secţionate Vezi aici o GALERIE FOTO cu noul aspect al lui Britney Spears Vezi GALERIA FOTO cu pustnicii din Rusia Vezi aici GALERIA FOTO cu femeia care ducea fetiţe de 12 ani la produs TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:
  • Vladimir Putin a avut o convorbire la telefon cu Barack Obama: Îmi rezerv dreptul să apăr interesele Rusiei în Crimeea și estul Ucrainei | VIDEO
  • Traian Băsescu: "Nu-l mai desemnez pentru nimic în lume pe Ponta premier. REPLICA lui Ponta: ”Merg marţi în Parlament. Vom avea un nou guvern”
  • EUROVISION 2014. Paula Seling si Ovi ne vor reprezenta la Eurovision 2014! Ce sanse avem la Copenhaga?

TOP 3 CELE MAI POPULARE ARTICOLE:

  • TOP ZECE bărbaţi superbi care s-au născut femei | FOTO
  • FOTO Copil de 13 ani UCIS de un câine. "Băiatul meu. Doamne, de ce?"
  • IMAGINI ŞOCANTE! Descoperire uluitoare a medicilor în creierul unui bebeluş de patru luni

Ne puteți urmări și pe Google News