Evenimentul Zilei > Justitie > Lupta cu grupările infracționale continuă. Arestări în cascadă la un clan interlop
Lupta cu grupările infracționale continuă. Arestări în cascadă la un clan interlop

Lupta cu grupările infracționale continuă. Arestări în cascadă la un clan interlop

În urma unor perchizții la mai mulți membri ai clanului lui Sile Pietroi, acuzaţi de furt din locuinţe, instanța a stabilit arestarea preventivă a tuturor celor 13 persoane reţinute.

 

Încă de joi dimineața, trei persoane au fost arestate şi alte 10 au fost propuse instanţei pentru arestare preventivă, în urma percheziţiilor desfăşurate miercuri de poliţiştii

Poliţiştii Serviciilor de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Capitalei au efectuat, miercuri, 14 percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, în două cauze penale în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire de grup organizat şi furt calificat, cu un prejudiciu de peste 20.000 de euro.

Cu această ocazie, poliţiştii Capitalei au indisponibilizat două autoturisme şi au ridicat peste 14.000 de euro, 12.500 de lei, telefoane mobile, precum şi instrumente folosite de persoanele bănuite de mai multe infracţiuni de furt din locuinţă.

Percheziţiile au avut loc la mai mulţi membri ai clanului lui Sile Pietroi.

Potrivit unor surse judiciare, percheziţiile au avut loc la mai mulţi membri ai clanului lui Sile Pietroi, bănuiţi de infracţiuni de furt din locuinţă.

Acţiunea Poliţiei Capitalei a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Serviciului de Intervenţii şi Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, scrie Agerpres.

Cauzele penale se află sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Iureș în lumea interlopă. Mascații au descins peste clanul lui Sile Pietroi

Un scandal de pomină în care a fost implicat clanul Pietroi a avut loc în toamna anului 2007, când a încercat să se impună în Capitală, a întâlnit rezistenţa clanului Chira, care controla zona 23 August, cu care a avut un conflict în cartierul Titan. Cele două grupări s-au luptat atunci cu un adevărat arsenal de război, de la săbii şi topoare, la arme de foc.

Leonard Marian, zis „Bache”, s-a ales cu BMW-ul distrus de săbiile celor din clanul Pietroi. De asemenea, alte două maşini au fost distruse şi un interlop din clanul Chira a fost grav rănit. Poliţiştii nu au putut face mare lucru, deoarece niciun membru al celor două clanuri nu a depus plângere.

Încă un cutremur în lumea interlopă: Jador, amenințat de vărul lui Emi Pian!

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: