Ovidiu Torj, fostul partener al lui Brigitte și Liderul trupei DJ Project, guverna o rețea de prostituție. Artistul negocia prin telefon ”statutul” minorelor. E curata? Are @#$ faina, corp bun? întrebau clienții prin telefon. Giuseppe Handke, alias DJ Gino Manzotti, era client fidel, informează cancan.ro

Proxeneții l-au filmat pe ascuns pe Ovidiu Torj unor scene „fierbinți" cu minore. 

Informațiile din dosar zguduie lumea artistică, clienții dețineau funcții și poziții importante în justiție, showbiz, medicină, avocatură etc., beneficiarii serviciilor sexuale au preferat să apeleze la cei patru inculpați care să-i ajute în “nevoile” lor, situație considerată conspirativă, ce trebuia ținută secretă pentru cei din jur.

„Toți acești inculpați au folosit frecvent serviciile sexuale ale minorelor plasate de cei patru inculpați, ei cunoscând că acestea sunt victime ale traficului de minori. Interceptările telefonice, relațiile strânse de prietenie cu cei patru membrii ai grupării, participarea regulată la petrecerile organizate de inculpați, le-a permis inculpaților beneficiari ai serviciilor sexuale, cunoașterea anturajului și preocupărilor acestora iar acest lucru reprezintă proba cea mai certă și concludentă care exclude orice dubiu cu privire la necunoașterea acestui aspect”, se arată în dosar.

Gino Manzotti, timp de doi ani de zile, din 2013 până în 2015, ar fi întreținut relații intime cu mai multe minore, datorită relației apropiate pe care o are cu Paul Mînzu.

„Acesta a intrat în cercul prietenilor lui Mînzu Paul prin prisma ocupației de muzician pe care o deține în cadrul formației DJ Project și cu care s-a intersectat în multele seri dansante ce se desfășurau în cluburile pe care Mînzu Paul le frecventa în mod obișnuit, însoțit de minorele racolate. Începând din cursul anului 2013 cei doi au cimentat relația de prietenie iar acest lucru a fost generat de slăbiciunile pe care Handke Giuseppe le avea pentru stupefiante și sexul cu minore”, este un alt document din dosar.

DJ Gino Manzotti consuma la petrecerile organizate la reședința lui Mînzu Paul cocaină, după care își alegea minora cu care să întrețină raporturi sexuale. A și ajuns să fie filmat pe ascuns de proxeneți în timpul orgiilor

 

“Participa frecvent la petrecerile organizate de Mînzu Paul la imobilul său din Dumbrăvița. Organizarea acestor petreceri reprezenta practic mijlocul prin care Mînzu Paul reușea să le plaseze pe minore invitaților, acesta fiind cadru propice pentru înlăturarea inhibițiilor. Acest stil de viață l-a atras și pe inculpatul Handke Giuseppe care era nelipsit de la aceste ‘bairamuri’ unde consuma de regulă cocaină iar apoi trecea la întreținerea de acte sexuale cu una din minorele pe care o alegea. Inculpatul Mînzu Paul imortaliza în memoria telefonului precum și pe camere de înregistrare întreaga scenă erotică care se desfășura în încăperea dormitorului”, se arată în dosar.

Discuție telefonică Mînzu Paul – Dj Gino Manzotti

DISCUȚIE TELEFONICĂ 17.02.2015, ORA 00:21:32

Handke Giuseppe (DJ Gino Manzotti): Na bine. Vezi că vin mâine pe la tine!

Mînzu Paul: Facem regia. Na vii să îți dau și căruța, nu?

Handke Giuseppe (DJ Gino Manzotti): Na bine.

Mînzu Paul: Na dacă vrei ia roșcata că îți vine unde ești și arunci…știi?

Handke Giuseppe (DJ Gino Manzotti): Da.

Mînzu Paul: Ce fac eu pentru tine, au, au știi?

Handke Giuseppe (DJ Gino Manzotti): Na bine. Hai!

Mînzu Paul: Oricum, corp de mori!

Citeste si: Fericire mare în familia politică! Lia Olguța Vasilescu se căsătorește de Dragobete! Uite unde are loc evenimentul

DISCUȚIE TELEFONICĂ 26.02.2015, ORA 17:55:40

Handke Giuseppe (DJ Gino Manzotti): Cine este Lupan Iamira?

Mînzu Paul: Păi dar nu mai știi, măi? Care era în mașină cu mine atunci.

Handke Giuseppe (DJ Gino Manzotti): A, la mall?

Mînzu Paul: Da. Vii și tu, vin și eu, facem iureș. Vii cu alea două și ea și lustuim toți.

Handke Giuseppe (DJ Gino Manzotti): A, pe aia mică, mă…

Mînzu Paul: Dacă vrei, ia-ți-o pe Lupan.

Handke Giuseppe (DJ Gino Manzotti): Da? Cît?

Mînzu Paul: Să vezi ce @#$ faină are.

Handke Giuseppe (DJ Gino Manzotti): Da?

Mînzu Paul: Nu foarte mult, nici puțin.

Handke Giuseppe (DJ Gino Manzotti): E curată?

Mînzu Paul: Da, da… Pe aia mică ce ți-am arătat-o acolo, roșcățiva aia.

Handke Giuseppe (DJ Gino Manzotti): Aia nu îmi place.
Mînzu Paul: Dar corpul e beton. Nicio dungă nimic, nu miroase @#$, nu nimic.

Sursa foto: viva.ro