Evenimentul Zilei > Actualitate > Lumea este în stare de ŞOC. Un înger a STAT pe lună 200.000 de ani. Vezi cum arată | FOTO şi VIDEO
Lumea este în stare de ŞOC.  Un înger a STAT pe lună 200.000 de ani. Vezi cum arată | FOTO şi VIDEO

Lumea este în stare de ŞOC. Un înger a STAT pe lună 200.000 de ani. Vezi cum arată | FOTO şi VIDEO

Un geolog american ce lucrează pentru NASA a făcut un anunţ incredibil. Dr. Charles Morris a descoperit într-o rocă lunară ce a fost adusă de astronauţii misiunii Apollo 11 o statuetă veche de 200.000 de ani.

Conform site-ului ufosightingsdaily.com, statueta are o înălţime de 25 de centimetri şi reprezintă o femeie, cu aripi şi păr lung.  “Implicaţiile acestei figurine sunt absolut uluitoare. Acest lucru înseamnă că, odată, Luna a avut o atmosferă care să conducă la viaţă. Mai mult, a fost casa unei sofisticate rase de oameni, cu un simţ foarte rafinat al frumuseţii”, a spus Dr. Charles. 

Se pare că NASA deţine această statuie din anul 1969, atuncă când a fost adusă o dată cu o rocă. Conform unei analize chimice, geologul american a estimat că statuia ar avea o vechime de aproximativ 200.000 de ani. "Artefactul a fost o informaţie comună pentru membrii NASA, dar funcţionarii superiori au păstrat-o ascunsă de frica unui efect de panică la nivel mondial”, a mai spus geologul american.