Evenimentul Zilei > Actualitate > Breaking News! Luke Perry, celebrul star al Beverley Hills a murit. Vestea a picat ca un fulger
Breaking News! Luke Perry, celebrul star al Beverley Hills a murit. Vestea a picat ca un fulger

Breaking News! Luke Perry, celebrul star al Beverley Hills a murit. Vestea a picat ca un fulger

Lumea filmului este mai săracă de astăzi. Actorul Luke Perry a murit în urma unui accidentului vascular. Moartea a survenit prea devreme și a lăsat nu doar o familie îndurerată, ci o lume a actorilor mult mai goală.

Actorul american Luke Perry a murit în urma unui accidentului vascular cerebral pe care l-a avut săptămâna trecută. Acesta a murit la vârsta de 52 de ani.

Rapoartele sugerează că starul serialului „Beverley Hills” a murit la Spitalul Sf. Iosif din Burbank, California, luni dimineață.

Perry a fost dus la spital miercuri dimineață, după ce a suferit accidentul vascular în casa sa din Sherman Oaks.

Moartea lui a fost sesizată de către producătorul „Entertainment Tonight”, Brendon Geoffrion, care a scris pe rețelele de socializare: „Luke Perry a murit astăzi, în Los Angeles, după ce a suferit un accident vascular cerebral.”

„El a fost înconjurat de copiii săi Jack și Sophie, de logodnica sa- Wendy Madison Bauer, fosta soție Minnie Sharp, mama Ann Bennett, tatăl vitreg- Steve Bennett, fratele- Tom Perry, și sora sa- Amy Coder.

De atunci, publicistul său, Arnold Robinson, a lansat o afirmație care spune: „Familia apreciază sprijinul și rugăciunile îndreptate către Luke, dar își doresc intimitate în această perioadă de doliu.”

Perry a fost cunoscut pentru rolul său principal în „Teen Beverley Hills, 90210”. El a jucat și în Riverdale ca Fred Andrews, tatăl personajului Archie.

După accidentul său, s-a aflat că îi fusese indusă o comă medicală lui Perry pentru a-i oferi cea mai bună șansă de a se reface. Cu toate acestea, reprezentantul său, Arnold Robinson, a spus că nu este în comă.

Creierul său fusese afectat mult prea mult, informează Ladbible.com.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.