Evenimentul Zilei > Actualitate > Luiza trăiește?! Ce mesaj au primit părinții ei pe telefon? Ancheta, dată peste cap – FOTO
Luiza trăiește?! Ce mesaj au primit părinții ei pe telefon? Ancheta, dată peste cap – FOTO

Luiza trăiește?! Ce mesaj au primit părinții ei pe telefon? Ancheta, dată peste cap – FOTO

Părinții Luizei Melencu au primit un mesaj ciudat pe telefon din partea acesteia. Posibilitatea ca fata să fie încă în viață este valabilă.

Familia Luizei Melencu trage speranțe că fata lor este în viață, doar că ”semnele” pe care le-au primit până acum au fost spulberate de anchetatori. Aseară, telefonul fetei a fost reactivat, însă, chiar așa, polițiștii nu cred că este ea cea care îl folosește.

Mai multe rămășite suspecte au fost identificate într-una dintre gropile cimentate din curtea lui Gheorghe Dincă. Legiștii sunt de părere, în acest moment, că ele nu sunt de natură umană. Ele au fost ridicate în saci și urmează să fie analizate însă.

Pe alt front al investigației, dispărut de câteva săptămâni, telefonul Luizei Melencu a trimis celor din familie aceleasi SMS-uri ciudate. Cel mai recent mesaj – care pare predefinit – a fost primit de familia Luizei la ora 15:30: „Acum pot fi contactată pe mobil“.

Vizibil tulburată, Monica Melencu a mers la poliția din Caracal în căutarea unei explicații. După aproape o oră petrecută în compania anchetatorilor, a plecat spre casă dezamăgită.

„Concret, nimic. Despre telefon nimic, despre whatsapp nimic, deci totul zero”, a declarat Monica Melencu, potrivit stirilekanald.ro.

Mesaje ca acesta au mai primit apropiații fetei. Abia întoarsă din Italia, mătușa Luizei crede că telefonul nepoatei se află în mâinile cui nu trebuie.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: