Informație de ultimă oră în cazul crimelor din Caracal. În curtea bunicului Luizei Melencu ar fi fost aruncată, în urmă cu ceva timp, o scrisoare anonimă. Informațiile se refereau la Luiza Melencu, tânăra de 18 ani care a fost răpită de Gheorghe Dincă în luna aprilie a acestui an, scrie Cancan.

Autoritățile nu au confirmat, însă, tpate detaliile conținute de respectiva scrisoare. Au fost specificate numele unor persoane care ar fi implicate în răpirea și sechestrarea Luizei Melencu. Informația-bombă transmite că Luiza Melencu ar fi fost ținută în casa lui Gheorghe Dincă din aprilie până în iulie, adică exact atunci când a fost adusă, în ”Casa groazei”, Alexandra Măceșanu.

Din cele declarate de bunicul Luizei Melencu, scrisoarea menționează că nepoata sa ar fi fost scoasă din casa lui Gheorghe Dincă, prin spate, chiar în momentul în care Alexandra Măceșanu suna la 112. Fiul lui Dincă ar fi fost persoana care a luat-o pe Luiza cu mașina, după ce aceasta a fost scoasă din casă.

„După datele apărute despre Gheorghe Dincă că a avut fete în Italia, Luiza este căutată acolo. Am fost sunată din Italia de jurnaliști ca să dau date. O caută cei din Italia. Statul român nu face nici un fel de căutări peste granițe. Nici măcar nu este dată în consemn. Aici avocatul nostru a făcut niște solicitări în urmă cu trei luni pentru audierea unor persoane și au fost acceptate abia acum”, a mai spus Monica Melencu.

Te-ar putea interesa și: