Evenimentul Zilei > Politica > Ludovic Orban plătea jurnaliști pentru a avea imaginea curată. Ce sume primeau aceștia pentru a-i critica pe Cîțu și Iohannis
Ludovic Orban plătea jurnaliști pentru a avea imaginea curată. Ce sume primeau aceștia pentru a-i critica pe Cîțu și Iohannis

Ludovic Orban plătea jurnaliști pentru a avea imaginea curată. Ce sume primeau aceștia pentru a-i critica pe Cîțu și Iohannis

Jurnaliștii Oreste, Dan Bucura, Oana Stănciulescu și Grigore Cartianu ar fi fost plătiți cu zeci de mii de lei pe lună pentru a-i ataca pe premierul Florin Cîțu și președintele Klaus Iohannis.

Jurnaliștii Oreste, Dan Bucura, Oană Stănciulescu și Grigore Cartianu ar fi primit bani grei pe lună pentru a râde de premierul Florin Cîțu și președintele Klaus Iohannis. Aceștia erau prezentați într-o lumină negativă la mai multe televiziuni și în online.

Primeau sume colosale pentru sabotarea lui Cîțu și Iohannis

Laudele la adresa lui Orban erau la ordinea zilei, în timp ce Cîțu sau Iohannis erau criticați dur la fiecare post de televiziune și în online. Contractele dintre PNL și jurnaliști ar fi fost făcute sub conducerea lui Ludovic Orban, acesta fiind și președintele PNL la vremea respectivă.

Oreste ar fi fost plătit de PNL cu 35.000 lei pe lună, Dan Bucura – 17.000 lei/lună, Oană Stănciulescu – 15.000 lei/lună și Grigore Cartianu – 12.000 lei/lună.

Dan Bucura îl lăuda pe fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, că “într-un mod diplomatic, a șters pe jos cu președintele Iohannis”, în timp ce premierul Cîțu era numit “mic dictator” sau “inabil politic”. Acesta făcea zilnic postări prin care îi înțepa pe Cîțu și Iohannis și își arăta admirația față de Orban, potrivit bugetul.ro.

Jurnalista Oană Stănciulescu declaraLudovic Orban este singurul “care mai poate redresa PNL” și făcea apologia fostului președinte al partidului, în timp ce Florin Cîțu era atacat deseori în postări pe pagina sa de Facebook și ironizat cu fiecare ocazie.

Un alt jurnalist, Grigore Cartianu, scria că Ludovic Orban este unul dintre puținii politicieni care se țin de cuvânt, în timp ce Florin Cîțu era comparat cu Victor Ponta sau Viorica Dăncilă, ba chiar îi contoriza fiecare gafă.

Ludovic Orban declara în urmă cu un an că este josnic să plătești jurnaliștii în interesul tău.

”Aruncatul cu noroi pe ultima suta de metri, în campanie, a devenit un sport național al PSD și al tuturor jurnaliștilor plătiți cu bani negri sau cu banii instituțiilor publice de către PSD.

Că atare, nu-mi întemeiez judecățile de valoare pe minciunile gogonate pe care le lansează în spațiul public un PSD din ce în ce mai disperat”, afirma Ludovic Orban în urmă cu un an.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: