Haosul administrării pandemiei, în care nu ați adus nici o soluție pentru oameni, ci doar TEROARE și suferință

11. Tot NOI, CNMR, am fost partenerii dumneavoastră de dialog în opoziție pe problematica fondurilor europene, cercetare, sănătate, etc. Iar ați uitat? Sau vreți să punem proba afirmațiilor dumneavoastră de atunci despre CNMR?
12. Am construit și negociat Statutul Cercetătorului care a schimbat total cercetarea românească;
13. Tot NOI, CNMR am negociat creșterea salariilor cercetătorilor cu până la 50 euro/oră pentru a-i opri să plece din țară.
14. Tot NOI, CNMR, nu am ținut cont de culoarea politică și am furnizat expertiza Guvernelor care cultiva incompetența. Vă aduc aminte că aveți Consilier de Stat al Primului Ministru pe un fost președinte CNMR de filiala la București. Mai mult decât atât, parlamentari PNL au fost vicepreședinți CNMR până le-ați ORDONAT să iasă. Am cooptat experți din toate zonele ideologice și politice. Sau asta este problema?
15. Haosul administrării pandemiei, în care nu ați adus nici o soluție pentru oameni, ci doar TEROARE și suferință îmi arată că aveți mare nevoie de consiliere și nu de papagali aplaudaci. România vă întra în colaps economic și social și riscați să fiți fugărit din Palatul Victoria.
16. Hartuirea familiei mele și a mea de un om care are mai multe fete este un fapt grav. Și voi face curând dovadă că ați ascuns ADEVĂRUL despre aceasta pandemie și că nu ați făcut ce trebuia. Și ceea ce experții v-au atenționat să faceți.
17. Ați fost cercetat și trimis în judecată de DNA și v-ați păstrat demnitățile urlând cât de nenorocit este STATUL DE DREPT. Să înțeleg că acum este bun? V-ați pus în sfârșit oamenii dumneavoastră care să îi hărțuiască pe cei care nu vă cântă în strună de când ați ajuns la Palatul Victoria?
18. Accept în orice clipă o confruntare pe orice domeniu sau pe toate cu dumneavoastră, un premier eșuat cu influențe bizantine.
19. CNMR nu este de vânzare și nici sclavul lui SOROS în România, precum unii dintre colegii dumneavoastră. Noi suntem patrioți și naționaliști, nu trădători de neam în beneficiul altora. Vedeți ce mai semnați până plecați. Să nu care cumva să ne vindeți pe toți și „să nu știți”.
20. Vă contraziceți singur: ba aveți nevoie de experiența unor oameni care să știe ce înseamnă fondurile UE, ba a celor care nu știu. Vă informez domnule premier că TOȚI cei de pe acea lista au consumat fonduri europene și mulți dintre cei pe care îi veți adăuga. De fapt, v-au presat diverși lideri din societatea civilă apropiați de Soros să dați înapoi. Dar pe noi ne-ați întrebat inițial dacă vrem?

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE