Pentru mine declarația dumneavoastră halucinantă îmi arată câteva lucruri clare:

1. Nu știți să respectați adevăratele valori ale acestei națiuni pe care le-ați jignit și desconsiderat.
2. Vă doriți o armată de “yesmeni” și care să vă pupe tălpile în structuri care împart banii europeni.
3. Nu aveți discernământ în conducerea Guvernului, altfel nu puteți da asemenea răspuns halucinant: “am semnat, dar nu știu ce”. Vă aduc aminte că aveți la Guvern o armată de funcționari care au obligația să vă informeze. Ba chiar aveți SRI și alte servicii. Dacă era vreo problemă cu expertiza CNMR, vă asigur ca erați atenționat.
4. Nu am cerut noi să fim parte, ci DUMNEAVOASTRĂ ca Premier. Este de cascadorii râsului aproape. Eu am aflat abia zilele trecute, deși ați semnat decizia de pe 27 aprilie;

ONG-urile lui Soros promovate în Guvern şi în PNL

5. Organizațiile lui Soros în România, dintre care pe reprezentanții câtorva i-ați promovat și în Guvern și în partid sărind peste vechii membrii, s-au simțit ofensate și deranjate că nu erau incluse.
6. Vă este teribil de frică de „prietenul de altădată” Cumpănașu la acea masă pentru că știți și dumneavoastră capacitatea și expertiza mea în multe domenii asupra cărora mi-ați cerut părerea când erați în opoziție. Vreți împreună cu o GAȘCĂ proprie să decideți netransparent ce se vă face cu alocarea 2021-2027, așa cum ați făcut și în aceasta PANDEMIE.
7. Sunteți de râs prin afirmațiile făcute: vrem oameni cu expertiză și nu am știut ce am semnat. Păi noi, CNMR am salvat Laserul de la Măgurele cu care vă lăudați acum, deși atunci ați tăcut complice cu ministrul PSD al cercetării. Dumneavoastră ca lider PNL ați cerut ajutorul meu și al CNMR cât ați fost în opoziție în mai multe rânduri. Iar dacă veți avea tupeul să infirmați voi face proba.
8. Sunteți pe final de mandat și încercați să aduceți teme false în speranța că românii nu vă vor mai urî atât de tare pentru ce ați făcut cu țara în această pandemie. Eu și CNMR avem expertiză și dintr-un comitet consultativ sau din afara lui. Oamenii de știință, experții în economie, justiție, apărare, mediul de afaceri nu sunt la mâna unui om care nu a construit nimic pe unde a fost PUS și nu ales.
9. Vă aduc aminte și voi proba de veți nega că noi, CNMR și eu în mod special, am determinat schimbarea legislației privind fondurile europene astfel încât astăzi sunt maxim 30 de zile pentru rambursare și nu luni de zile cum erau înainte. Tot noi am audiat în Parlament în parteneriat cu grupul PNL ministrul USR al fondurilor europene, al energiei. Aveți memorie tare scurtă.
10. Tot NOI, CNMR am fost partenerul de dialog al PNL condus de domnul Blaga și doamna Gorghiu. Sau ați uitat?

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE