Evenimentul Zilei > Politica > Lucian Bolcaş: Sunt profund tulburat de vestea morţii lui C.V. Tudor, pierd o parte din viaţa mea
Lucian Bolcaş: Sunt profund tulburat de vestea morţii lui C.V. Tudor, pierd o parte din viaţa mea

Lucian Bolcaş: Sunt profund tulburat de vestea morţii lui C.V. Tudor, pierd o parte din viaţa mea

Fostul vicepreşedinte PRM Lucian Bolcaş a declarat azi, pentru Mediafax, că este "profund tulburat" de vestea morţii lui Corneliu Vadim Tudor, simţind că a pierdut "o parte din viaţa sa", având în vedere multele amintiri care îi leagă pe cei doi, în ciuda disputelor avute în trecut.

 "Am aflat cu tristeţe de această veste. Sunt profund tulburat de această ştire. Corneliu Vadim Tudor a fost un om care a făcut parte din viaţa mea, e ca şi cum pierd o parte din viaţa mea", a spus Bolcaş, adăugând că simte tristeţe pentru pierderea unui om alături de care a stat foarte mulţi ani.

"A fost o personalitate complexă şi de el mă leagă multe amintiri, dar acum este o problemă a trecutului", a adăugat Lucian Bolcaş, citat de Mediafax.

Întrebat dacă ştia de problemele acestuia de sănătate, Bolcaş a spus că nu a mai discutat cu C. V. Tudor de aproximativ 5 ani, din perioada în care a fost exclus din PRM. "De mortibus nihil nisi bene (de morţi numai de bine – n.r.)", a adăugat fostul senator PRM.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: