Reamintim că Margheria a fost în urmă cu mai bine de o lună de zile într-un accident rutier în Capitală.

Se pare că, pentru a scăpa de închisoare, Marga este dispusă să se interneze într-o clinică de dezintoxicare.

La analizele făcute la INML a reieșit că Margherita consumase un cocktail de droguri, printre care si cocaină și LSD.

Pusă în fața faptului împlinit, cu toate că, inițial aceasta negase totul, Marga a recunoscut că s-a drogat și este dispusă acum să se interneze la dezintoxicare, pentru a scăpa de închisoare.

„A recunoscut, însă, și de data aceasta a încercat să mintă, spunând că a consumat numai de două ori, Însă, amestecul de stupefiante pe care îl avea în sânge nu este al unui începător. Specialiștii spun că numai cineva al cărui organism este obișnuit cu drogurile de mult timp, ar fi putut suporta acel cocktail, care conținea și cocaină. Într-un final, a spus tot adevărul.

Va ajunge, cu siguranță, la dezintoxicare. Probabil că avocatul a sfătuit-o să facă acest lucru, pentru ca judecătorul să fie mai indulgent. Dacă nu mergea ea din proprie inițiativă, oricum ar fi obligat-o instanța”,  au declarat surse din anturajul familiei de la Clejani.

Chiar și așa, cu toate că rezultatele analizelor nu pot fi contestate, Viorica din Clejani vorbește despre…invidie!

Cu invidie sau nu, un lucru este foarte clar: Margherita se droghează, chiar dacă părinții ei au spus de nenumărate ori că fiica lor este extrem de cuminte

Pe contul său de Instagram, Viorica din Clejani a postat un mesaj tranșant pentru cei care îi critică fiica, asociind acest lucru cu invidia.

„Dacă ar exista un medicament pentru invidie, și l-aș vinde, într-o țară ca România, în doar câteva zile, aș face câteva milioane de euro. Asta, bineînțeles, dacă românii ar vrea să se trateze de o asemena boală, care echivalează cu nemiloasa boală: cancerul”, a scris Viorica de la Clejani pe Instagram, potrivit cancan.ro