Evenimentul Zilei > Sport > Momente grele pentru Gigi Becali. Unul dintre fotbaliștii săi preferați de la FCSB l-a pus la pământ
Momente grele pentru Gigi Becali. Unul dintre fotbaliștii săi preferați de la FCSB l-a pus la pământ

Momente grele pentru Gigi Becali. Unul dintre fotbaliștii săi preferați de la FCSB l-a pus la pământ

Unul dintre fotbaliștii preferați ai lui Gigi Becali, de la FCSB, este în pericol să-și încheie cariera sportivă la vârsta de 25 de ani.

Este vorba despre Ionuț Panțîru, care a avut ghinionul de a fi accidentat de colegul său Adrian Șut, într-un meci FCSB – Sepsi 1-2, disputat în luna aprilie. Accidentarea s-a petrecut în luna aprilie, iar fundașul stânga a fost operat în Italia. Inițial, medicii erau destul de optimiști, spunând că Ionuț Panțîru ar putea reveni pe teren până la finalul acestui an.

Ulterior, aceștia au constatat că problema jucătorului este mult mai serioasă, astfel că revenirea sa este incertă. Verdictul medicilor este foarte dur, mai ales pentru un fotbalist de 25 de ani. Sunt șanse mici ca Ionuț Panțîru să mai revină în teren vreodată și să joace fotbal la nivel profesionist.

„Operația a decurs foarte bine și se pare că perioada de recuperare va dura mult mai puțin decât se preconiza. Vreau să mulțumesc în primul rând domnului Gigi Becali, care m-a ajutat și m-a trimis la una dintre sau poate chiar cea mai bună clinică privată din lume și clubului FCSB, care a fost alături de mine”, a scris Ionuț Panțîru pe Instagram, după ce a suferit intervenția chirurgicală în Italia.

Sursa foto: YouTube

Gigi Becali i-a promis că-l va susține până la recuperare

Jucătorul, originar din Iași, și-a rupt cartilajul rotulei, iar recuperarea merge foarte greu, iar cariera sa este în pericol. Ionuț Panțîru este sub contract cu FCSB până în 2024 și a devenit unul dintre favoriții patronului Gigi Becali. Acesta a promis că-l va susține cu tot ce are nevoie pentru a reveni pe teren.

„Băiatul este foarte necăjit și a avut un ghinion teribil cu această accidentare. Începuse să redevină un jucător de bază. Dar îl asigur că noi îl vom susține cu tot ceea ce este nevoie pentru el în perioada următoare. Știu că nu îi este deloc ușor, dar nu avem ce face. Nu o să îi lipsească nimic si îl vom susține cu recuperarea”, spunea Gigi Becali.