Evenimentul Zilei > Justitie > Lovitură dură pentru Mohammad Murad. I s-a întocmit dosar penal
Lovitură dură pentru Mohammad Murad. I s-a întocmit dosar penal

Lovitură dură pentru Mohammad Murad. I s-a întocmit dosar penal

Candidatul independent la funcţia de primar al municipiului Mangalia, Mohammad Murad este cercetat penal după ce a fost filmat împărţind pachete inscripţionate cu numele său

 

IPJ Constanţa a anunţat luni seară declanşarea unei anchete penale, în baza unei sesizări din oficiu, după ce la un post local de televiziune a apărut o ştire în care cunoscutul om de afaceri a fost filmat în timp ce împărţea pachete inscripţionate cu numele său şi sloganul electoral.

„În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care apare un candidat la alegerile locale în timp ce ar fi oferit mai multor cetăţeni pachete inscripţionate cu un slogan, alături de numele său, în cursul zilei de astăzi, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Mangalia s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de corupere a alegătorilor. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, se arată într-un comunicat de presă transmis luni seară de IPJ Constanţa.

În ştirea transmisă de un post de televiziune din Constanţa se observă cum Mohammad Murad împarte unor cetăţeni pachete cu sloganul „Alături de oameni” şi numele său, el înregistrându-şi de altfel candidatura la funcţia de primar al Mangaliei, ca independent, după ce anterior îşi declarase dorinţa de a candida pentru Primăria Constanţa.

Murad, a spus care este motivul pentru care a ales să se retragă din cursa pentru câștigarea primăriei Constanța.

Aflat acum în poziția de candidat independent la primăria Mangaliei, Mohammad Murad, a explicat de ce îl susține pe Vergil Chițac la primăria Constanței. Motivul acestei decizii este susținerea de care se bucură candidatul PNL din partea lui Klaus Iohannis.

Murad este și președintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc.

El a venit în România în 1982 din Liban ca să studieze medicina şi a ajuns după 30 de ani să fie unul dintre cei mai mari hotelieri din ţară. Veni­turile celor şase unităţi de cazare din lanţul Phoe­nicia pe care antre­prenorul le deţine pe litoral se situează între 15 şi 20 mil. euro. Mai mult, Murad şi familia sa au afaceri şi în domeniul imobiliar, mai deţin produ­cătorul de conserve Mandy Foods şi lanţul de restaurante Springtime.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: