Evenimentul Zilei > Actualitate > Lovitură devastatoare pentru familia „Dulăului de la Circulație”. S-a ajuns în instanță
Lovitură devastatoare pentru familia „Dulăului de la Circulație”. S-a ajuns în instanță

Lovitură devastatoare pentru familia „Dulăului de la Circulație”. S-a ajuns în instanță

Lovitura devastatoare pentru soția și copiii lui Gheorghe Ionescu, polițistul ucis de către vitezomanul milionar.

Familia răposatului a deschis, recent, un proces prin care solicită executarea silită a firmei de asigurări care avea contract cu Abdullah Ataş în momentul în care acesta a comis oribila faptă. Societatea refuză, de ani buni, să achite despăgubirile pe care familia le-a câștigat în instanță, care se ridică la aproape 400.000 de euro.

Prin urmare, soția polițistului ucis în misiune, care trebuie să primească 200.000 de euro, și cei doi copii, care au primit despăgubiri de câte 100.000 de euro, au decis să execute silit firma.

Ataş a fost condamnat pentru pentru omor calificat după ce, în dimineaţa zilei de 3 august 2015, l-a lovit cu maşina pe subinspectorul Gheorghe Ionescu. Potrivit anchetatorilor, poliţistul de la Brigada Rutieră i-a făcut semn omului de afaceri Abdullah Ataş să oprească, acesta a încetinit, dar când a ajuns în dreptul agentului de la rutieră a accelerat şi l-a lovit. Poliţistul a rămas pe capotă aproximativ 350 de metri, apoi a fost aruncat pe şosea, scrie Spynews.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: