Evenimentul Zilei > Monden > Lovitură de teatru pe piața televiziunilor din România! Pro TV a „furat” showul Survivor de la Kanal D
Lovitură de teatru pe piața televiziunilor din România! Pro TV a „furat” showul Survivor de la Kanal D

Lovitură de teatru pe piața televiziunilor din România! Pro TV a „furat” showul Survivor de la Kanal D

Timp de două sezoane, emisiunea “Survivor România” a plasat Kanal D pe primul loc, în topul televiziunilor din România

Informația a fost făcută public de cancan.ro. Jurnaliștii publicației susțin că dețin toate amănuntele negocierilor purtate în secret.

Emisiunea “Survivor România” a plasat Kanal D pe primul loc, în topul televiziunilor din România. Lupta pentru supraviețuire, dar și marele premiu în valoare de 50.000 de euro și conflictele iscate între „Războinici” și „Faimoși” au fost ingredientele principale care au făcut din acest format unul de mare succes.

Sezonul al doilea al emisiunii filmate în Republica Dominicană a poziționat Kanal D, în mod constant, pe primul loc în topul televiziunilor. Din luna ianuarie și până în iulie 2021, show-ul a reușit să țină timp de șapte luni publicul cu sufletul alături de concurenții atât de încercați în competiție. Survivor Romania, ca și Exatlon (cu trei sezoane difuzate), a adus în România un suflu nou, a inspirat oamenii și a creat o comunitate uriașă în mediul online.

Cum a fost deturnată emisiunea

Audiențele colosale pe care le-au înregistrat cei de la Kanal D i-au determinat, se pare, pe cehii de la PRO TV să se așeze la masa negocierilor. Potrivit informațiilor obținute de Cancan, noul proprietar al trustului ce-și are sediul în Pache Protopopescu,  Ladislav Bartonicek, ar fi negociat, la sânge, cu casa de producție ce deține acest format.

Cehii au pus pe masă următoarea ofertă: cumpără formatul pentru mai multe țări, printre care Cehia și Serbia, dar cu o singură condiție, „Survivor România” să fie inclus în acest pachet. Deși, inițial, reprezentanții casei de producție nu au fost de acord să cedeze emisia și pentru România, ulterior s-au răzgândit și au bătut palma.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: