Evenimentul Zilei > Monden > Lovitură de teatru în televiziune! Preia Pro TV Survivor România? Ce post va difuza show-ul îndrăgit de români
Lovitură de teatru în televiziune! Preia Pro TV Survivor România? Ce post va difuza show-ul îndrăgit de români

Lovitură de teatru în televiziune! Preia Pro TV Survivor România? Ce post va difuza show-ul îndrăgit de români

Emisiunea Survivor România, varianta românească a Survivor Turkey, format derivat din celebrul reality show Survivor, ar putea să fie preluată de un alt post de televiziune. Va rămâne Kanal D fără show-ul care a bătut ProTV și Antena 1? Subiectul a fost abordat și în ședința Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) de marți, însă reprezentanții Kanal D nu au dori să comenteze situația. Iată, însă, ce s-a aflat pe surse.

Cine preia emisiunea Survivor România

Kanal D ar putea să rămână fără emisiunea Survivor România. Potrivit unor surse apropiate ale postului TV, citate de paginademedia.ro, Survivor va fi preluată de o altă instituție care asigură elaborarea și difuzarea emisiunilor de televiziune, Pro TV. Subiectul a fost discutat și în ședința de marți a CNA.

Reprezentantul Kanal D a fost abordat direct în legătură cu acest subiect: „Citeam în presă că acest format ar fi luat de CME (compania care deţine Pro TV)”. Răspunsul reprezentantului Kanal D în şedinţa CNA nu s-a lăsat așteptat: „Nu îl mai facem noi (formatul), îl vor face colegii noştri. Dacă l-au cumpărat, probabil îl doresc să o facă”.

Contactați de paginademedia după ședința CNA, reprezentanții postului de televiziune Kanal D nu au comentat informațiile.

Cum a crescut audiența Survivor la Kanal D 

Formatul Survivor a fost preluat de Kanal D în luna noiembrie a anului 2019, fiind asemănător cu cel al Exatlon. Show-ul a fost filmat în Republica Dominicană, sub atenția producătorului Acun Medya.

„Taticool” Dan Cruceru a prezentat primul sezon Survivor pe Kanal D, care a debutat în luna ianuarie a anului 2020, și al cărei câștigătoare a fost Elena Ionescu. Al doilea sezon, cel din 2021, a fost prezentat de Daniel Pavel, iar câștigătorul marelui premiu a fost Edmond Zannidache

Al doilea sezon a adus audienţe peste media staţiei Kanal D, potrivit sursei citate, în timp ce primul sezon a avut parte de atenția a peste 2,4 milioane de telespectatori la nivel naţional.

Ce spune Pro TV despre preluarea Survivor

„Mulţumim pentru întrebare, unul dintre principiile companiei noastre este să nu comentăm speculaţiile apărute în presă”, a transmis Pro TV în legătură cu situația prezentată anterior.

Nu ear fi prima dată când Survivor ar trece sub tutela postului Pro TV, s-a mai întâmplat și în urmă cu șase ani de zile. Audiențele au fost, însă modeste. Emisiunea a fost difuzată inițial la ora 20.30, după care a fost mutată la ora 22.00.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: