Evenimentul Zilei > Justitie > Lovitură de teatru în Dosarul Caracal. Familia lui Dincă primește despăgubiri. Cum s-a ajuns în această situație
Lovitură de teatru în Dosarul Caracal. Familia lui Dincă primește despăgubiri. Cum s-a ajuns în această situație

Lovitură de teatru în Dosarul Caracal. Familia lui Dincă primește despăgubiri. Cum s-a ajuns în această situație

Fiica lui Gheorghe Dincă, trimis în judecată în cazul crimelor din Caracal, a obținut o victorie importantă în justiție.

Daniela Florentina Bălan, fiica lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în crima din Caracal, a primit despăgubiri în valoare de peste 5.000 de euro după un proces intentat împotriva unui om de afaceri și a doi cetățeni italieni. Aceștia au acuzat-o de trafic de persoane, iar fiica lui Gheorghe Dincă i-a acționat în justiție, cerându-le să-și demonstreze afirmațiile, conform capital.ro.

Cei trei, omul de afaceri din Oradea și cei doi cetățeni italieni, au afirmat despre Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, că a fost implicată în traficul ilegal de persoane, dar și de arme. Oamenii de afaceri italieni Gollo Vittorio Antonio și Vellar Francesco, precum și românul Cilian Nicolae Cristian au afirmat că Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, administra un domeniu de vânătoare și acolo le oferea clienților prostituate.

Cei trei au prezentat în spațiul public tot felul de ipoteze șocante și controversate, care nu au fost susținute de dovezi concrete. Cel puțin așa au decis judecătorii care i-au dat dreptate Danielei.

Toate aceste scenarii despre implicarea femeii în traficul de persoane au apărut în contextul crimei de la Caracal, săvârșită de tatăl acesteia, Gheorghe Dincă.

 

Procesul s-a judecat pe fond și urmează apelul

Fata lui Gheorghe Dincă a reușit să demonstreze că toate acuzațiile făcute la adresa ei sunt false și că nu este vinovată.

În urma cercetărilor, s-a descoperit că cei doi italieni și bărbatul din Oradea erau nemulțumiți de faptul că Daniela Bălan moștenise o companie puternică și o avere imensă de la fostul ei iubit. Acesta a decedat în urmă cu câțiva ani și a declarat-o moștenitoare, fatpt ce a stârnit nemulțumirea celor trei. Aceștia au lansat o serie de informații despre Daniela Bălan, încercând să o compromită.

Cum aceasta nu s-a lăsat intimidată, s-a ajuns la un proces, pe care l-a câștigat în primă instanță, pe fond. Dar, cu toate că fiica lui Gheorghe Dincă a cerut despăgubiri în valoare de 50.000 de euro, judecătorii au redus suma la 5.000, la procesul de fond. Cei trei bărbați au contestat decizia judecătorilor, iar procesul va fi reluat în luna septembrie, pe rolul Curții de Apel Timișoara.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: