Evenimentul Zilei > Politica > Lovitură de palat în ALDE. I se cere demisia lui Tăriceanu din partid
Lovitură de palat în ALDE. I se cere demisia lui Tăriceanu din partid

Lovitură de palat în ALDE. I se cere demisia lui Tăriceanu din partid

Vicepreședintele ALDE, Andrei Gerea i-a solicitat demisia președintelui partidului, Călin Popescu Tăriceanu, după ce acesta din urmă a participat la mai multe întâlniri împreună cu inițiatorii moțiunii de cenzură. Gerea susține că majoritatea parlamentarilor ALDE nu au fost de acord cu ceea ce a făcut Tăriceanu.

Andrei Gerea susține că președintele Călin Popescu Tăriceanu ar trebui să se retragă de la conducerea ALDE, după întâlnirile pe care le-a avut cu Marcel Ciolacu și Victor Ponta, liderii PSD și Pro România, care au inițiat moțiunea de cenzură. El spune că aceste întâlniri au afectat credibilitatea partidului și au fost dezaprobate de o mare parte dintre colegii săi.

Vicepreședintele ALDE s-a delimitat de Călin Popescu Tăriceanu într-o postare pe Facebook, în prima parte a zilei, în care a acuzat „piruetele politice” pe care le face acesta.

„Ieri, imediat după votul pe moţiune, am aflat cu surprindere şi dezamăgire că domnul Călin Popescu-Tăriceanu s-a întâlnit cu iniţiatorii moţiunii care au dărâmat guvernul din care făceam parte. Nu pot să nu mă întreb ce căuta domnul Tăriceanu la această discuţie. Pregătea o alianţă politică alături de cei de care ne-am despărţit acum câteva luni?! Este de neacceptat să întorci spatele celor cu care te-ai aliat acum 3 luni şi să revii alături de cei de care te-ai despărţit acum 5 luni”, a postat Andrei Gerea pe Facebook.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: