Simona Gherghe a lipsit o bună perioadă de pe micile ecrane, fiind în concediu de maternitate.Aceasta a ales să își petreacă timpul liber într-un mall din bucurești, acolo unde a fost surprinsă în timp ce mânca popcorn, așteptând la coadă, cel mai probabil pentru a achita taxa aferentă parcării.

În tot acest timp, Cristina Cioran a înlocuit-o pe cunoscuta prezentatoare la „Acces Direct”. Deși toată lumea credea că soția lui Răzvan Săndulescu se va întoarce să modereze emisiunea care a consacrat-o, ea decis să plece de la Antena 1! A ales familia, iar acum are grijă de cei doi copii ai săi și de soț. Este, cu siguranță, fericită, mai ales că acum are parte și de mai mult timp liber.

Faptul că a plecat de la Antena 1 îi priește de minune Simonei Gherghe.

Vedeta arată excelent, semn clar că timpul pe care îl petrece alături de familie este de bun augur pentru ea. Partenera lui Răzvan Săndulescu este, clar, mai relaxată față de perioada când prezenta “Acces Direct”. Filmările, repetițiile și timpul petrecut în platou au fost date uitării, iar Simona parcă a renăscut de când a părăsit postul de televiziune amintit mai sus, scrie Cancan.

Te-ar putea interesa și: