Evenimentul Zilei > Politica > Lovitură cruntă pentru Ludovic Orban. Îl părăsesc și ultimii susținători
Lovitură cruntă pentru Ludovic Orban. Îl părăsesc și ultimii susținători

Lovitură cruntă pentru Ludovic Orban. Îl părăsesc și ultimii susținători

Voturile devin foarte strânse pentru alegerile organizate în toamnă, în Partidul Național Liberal. Tot mai mulți susținători îl părăsesc pe actualul președinte al PNL, în competiția împotriva lui Florin Cîțu.

Trădare de proporții pentru actualul președinte al partidului liberalilor, Ludovic Orban. Liderul PNL Buzău și-a declarat, oficial, susținerea față de contracandidatul lui Orban la șefia partidului, Florin Cîțu.

O nouă lovitură pentru Orban. Luptă pe muchie de cuțit în PNL

Gabriel Avrămescu, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Buzău, și-a exprimat susținerea, sâmbătă, 24 iulie, pentru contracandidatul lui Ludovic Orban.

„Sunt momente în viață când alegerile sunt cântărite în funcție de șansele de câștig, dar există tot atât de multe momente când aleg cu orice risc în ceea ce cred, în ceea ce simt că mi se potrivește, sau aleg „pe bune” pentru că mă încăpățânez să cred că schimbările categorice, abrupte dar necesare sunt, în cele din urmă, câștigătoare”, a scris, pe Facebook, Gabriel Avrămescu.

PNL Buzău trece de partea lui Florin Cîțu

Președintele PNL Buzău a anunțat că îl va susține pe Florin Cîțu, în cadrul alegerilor interne ale partidului, organizate pentru luna septembrie. Potrivit declarațiilor acestuia, echipa lui Florin Cîțu promovează ideologii care se potrivesc cu valorile la care ține PNL Buzău.

Voturile se pare că devin din ce în ce mai restrânse, în contextul în care tot mai mulți politicieni îl părăsesc pe actualul lider al liberalilor.

„Aleg să merg alături de echipa Florin Cîțu la alegerile interne ce vor avea loc în septembrie, pentru că aleg schimbarea, pentru că e timpul pentru o nouă generație de politicieni, pentru că echipa din jurul premierului promovează o perspectivă de dezvoltare a României care concordă viziunii mele.

Așadar, oricât de diferită ar fi alegerea mea față de a altor colegi liberali din țară, sau oricât de mult ar judeca unii sau alții despre cum am ales, astăzi, să-mi orientez susținerea, îmi asum decizia și o argumentez pe baza unor factori firești pentru o competiție.

„E timpul pentru alegeri asumate”

Aleg, astăzi, programul în care cred și care mi se potrivește, aleg reforma politică liberală și merg pe mâna schimbării de mentalitate și de strategie politică.

Aleg liber pentru libertatea de a alege liberalii viitorului!

E timpul pentru alegeri asumate, e timpul pentru schimbarea #PNL! E timpul pentru stabilitate în interiorul partidului, mai ales, în scopul menținerii încrederii românilor în guvernarea PNL.

Deciziile și poziționările ferme ale fiecăruia dintre noi, în raport cu alegerile din septembrie vor echilibra lupta politica și îi vor relaxa pe actorii din viața publică, societatea civilă și mediul de afaceri.

Așadar, spunem punct și de la capăt pentru echilibru și stabilitate!”, a transmis Gabriel Avramescu, liderul organizației județene PNL Buzău.

Ludovic Orban pierde teren în fața lui Cîțu

Ludovic Orban pierde tot mai mult teren în fața echipei contracandidatului său. Ciprian Ciucu a câștigat, conform surselor Evenimentului Zilei, filiala București. Iar asta după o serie de scandaluri politice și acuzații de fraudă privind numărătoarea voturilor electorale ale organizației.

Susținătorii lui Ciprian Ciucu acuză că tabăra Violetei Alexandru a intrat în Sala Polivalentă pe listele dedicate jurnaliștilor, aspect susținut, de altfel, și de Ciprian Ciucu.

În timpul discursului susținut de actualul președinte al PNL București, Violeta Alexandru, un bărbat a urcat pe scenă, declarând că el este susținător al primarului Sectorului 6 din Capitală, potrivit dcnews.ro. Ciprian Ciucu a fost numit trădător de către tabăra lui Ludovic Orban, pentru că a anulat protocolul prin care și-a declarat susținerea pentru Orban.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: