Evenimentul Zilei > Actualitate > Love story: Cristi Stanciu si Ana Maria
Love story: Cristi Stanciu si Ana Maria

Love story: Cristi Stanciu si Ana Maria

Ana Maria, cantareata care la 14 ani castiga marele trofeu  al Festivalului "Mamaia" a confirmat, ieri, printr-un comunicat ca are un nou iubit, VJ-ul MTV Cristi Stanciu.

Dupa o despartire care i-a frant inima lui Florin Chilian, tanara Ana-Maria s-a indragostit din nou. Cristi si Ana-Maria s-au cunoscut la o petrecere iar de atunci povestea lor de dragoste a evoluat.

"Intotdeauna am apreciat la o femeie ambitia de a-si crea o cariera solida, independenta, stilul si rafinamentul; si toate aceste calitati le-am regasit la Ana-Maria, care a reusit sa ma atraga prin sensibilitatea si inocenta ei", declara Cristi. "Langa el ma simt in siguranta si cred ca este persoana care imi poate oferi tot ceea ce am nevoie pentru a fi fericita", spune, la randul ei, Ana Maria.

Interpreta a acumulat la 19 ani mai multa experienta de viata decat alte tinere de varsta ei. La 14 ani cucerea publicul cu melodia "Ochii tai", iar la varsta majoratului a trait o poveste de dragoste cu Florin Chilian, incheiata, dupa cateva scandaluri, intr-un mod nefericit pentru interpretul cunoscutei melodii "Iubi".

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: