Evenimentul Zilei > Monden > Loredana, la un pas să fie ”zburată” de la Next Star. Cu ce i-a scos din minți pe șefii de la Antena 1 și cine e posibil să o înlocuiască
Loredana, la un pas să fie ”zburată” de la Next Star. Cu ce i-a scos din minți pe șefii de la Antena 1 și cine e posibil să o înlocuiască

Loredana, la un pas să fie ”zburată” de la Next Star. Cu ce i-a scos din minți pe șefii de la Antena 1 și cine e posibil să o înlocuiască

Perioada de ”reinventare” a Loredanei nu se dovește tocmai benefică pentru contractele pe care le are în derulare. Șefii de la Antene consideră, spun sursele, că ținutele divei sunt prea extravagante și prea...decoltate pentru formatul emisiunii NEXT Star.

În ultima vreme, Loredana  a fost des taxată în mediul online pentru că și-a schimbat look-ul și alege să poarte ținute destul de îndrăznețe. Și nu doar fanii sunt de părere că solista exagerează cu hainele extravagante, ci și șefii de la Antena 1, scrie Impact.ro. 

Zilele trecute, solista a dezvăluit că se confruntă cu câteva probleme de sănătate, dar se pare că nu este vorba despre ceva grav. Iar acum ar mai putea primi o lovitură. De data aceasta din parte șefilor de la Antena 1. Se pare că sunt șanse foarte mari caLoredana Groza să fie înlocuită la emisiunea „Next Star”, din cauza ținutelor prea decoltate pe care obișnuiește să le poarte aceasta.

Vedeta este foarte activă pe Instagram, acolo unde face furori cu fotografiile sale. Se pare că reprezentanții de la Antena 1 nu mai sunt dispuși să treacă cu vederea aceste derapaje și au decis să aducă o altă artistă în locul ei. Surse din cadrul postului de televiziune au dezvăluit, îcă au fost deja propuse trei soliste care ar putea să o înlocuiască.

„Se dorește să fie adus cineva din zona muzicii populare. Sunt trei vedete propuse, este vorba despre Maria Cârneci, Sofia Vicoveanca și Vlăduța Lupău”.

Loredana a publicat o fotografie, duminică, 19 septembrie, în ca se vedea că se află pe perfuzii. Vedeta nu s-a simțit bine și a cerut ajutorul medicilor de la ambulanță. Cântăreața a ținut să-i liniștească pe fanii săi și le-a transmis un mesaj în care le-a explicat că nu este ceva grav și că se simte bine.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: