Evenimentul Zilei > Monden > Loredana Groza și Dani Oțil, protagoniștii unor scene incendiare! Totul s-a petrecut în fața milioanelor de telespectatori
Loredana Groza și Dani Oțil, protagoniștii unor scene incendiare! Totul s-a petrecut în fața milioanelor de telespectatori

Loredana Groza și Dani Oțil, protagoniștii unor scene incendiare! Totul s-a petrecut în fața milioanelor de telespectatori

Loredana Groza a reușit să șocheze din nou, de data aceasta alături de Dani Oțil.

Cei doi au fost surprinși în ipostaze „romantice” de Dragobete, iar totul s-a întâmplat în direct, în fața milioanelor de telespectatori.

Invitată la emisiunea prezentată de Răzvan și Dani de la Antena 1, Loredana a fost protagonista unui joc de rol, în care l-a avut drept partener pe nimeni altul decât Dani Oțil.

Răzvan Simion a jucat rolul naratorul naratorului, iar cei doi protagoniști s-au așezat pe canapea, ascultând instrucțiunile povestitorului.

„Ea, Loredana, amanta lui, îi luă cartea din mână, îi prinse capul între palme și îl mușcă ușor de nas. Iar el spuse…”, a inceput Răzvan povestea.

„Vreau să menționez că mă însor mâine, poimâine…”, a urmat replica lui Dani.

Loredana Groza, însă, n-a stat deloc pe gânduri. Ba mai mult, și-a și desfăcut geaca și și-a arătat bustul generos în timp ce s-a aplecat să-l muște de nas pe Dani. Cântăreața s-a prefăcut doar că îl mușcă pe prezentator, informează Cancan.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: