Evenimentul Zilei > Monden > Loredana Groza, prima reacție după a fost luată cu ambulanța: „Corpul mai cedează câteodată”
Loredana Groza, prima reacție după a fost luată cu ambulanța: „Corpul mai cedează câteodată”

Loredana Groza, prima reacție după a fost luată cu ambulanța: „Corpul mai cedează câteodată”

Loredana Groza a postat pe conturile de socializare în cursul zilei de duminică o imagine cu ea aflată în ambulanță, spunând că se simte în siguranță. Artista a explicat de ce a fost nevoită să ceară ajutor medicilor.
Loredana Groza a postat un mesaj, pe reţelele de socializare, în care explică motivul pentru care a fost nevoită să cheme ambulanța duminica trecută.

„Dragii mei, vă mulțumesc pentru mesaje și grijă! Perioada aceasta a fost una plină de concerte, evenimente, înregistrări, filmări, fapt care mă bucură, însă și corpul mai cedează câteodată și îți atrage atenția ca are nevoie de o pauza. Din fericire, sunt mult mai bine acum! Be safe! All my love to y’all!”, a scris artista pe Facebook şi Instagram.

Zilele trecute, Loredana și-a îngrijorat fanii după ce a postat pe rețelele sociale o fotografie cu ea, pe targă, în ambulanță. Artista nu a prezentat, însă, la acea oră, motivul pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Loredana Groza a chemat pentru prima dată salvarea duminică

Duminică, 19 septembrie, după ora prânzului, Loredana Groza a urcat pe Facebook o fotografie cu ea, într-o ambulanță. Celebra artistă stătea întinsă pe targă.

”Feeling better. Thank you for all your care and support. All my love & gratitude x (Mă simt mai bine. Vă mulțumesc pentru toată grija. Toată dragostea şi recunoștința mea”, scria Loredana Groza pe Facebook şi Instagram.

Surse din Antena 1 au declarat: ”Se pare că este vorba doar despre o cădere de calciu de la oboseală, i s-au făcut perfuzii și analize. Să sperăm că nu este ceva mai grav. A muncit foarte mult în ultima vreme, a avut multe contracte, este foarte obosită, organismul a cedat”.

Un necaz nu vine niciodată singur

Potrivit playtech.ro se discută despre o posibila înlocuire a Loredanei Groza din cauza ținutelor vestimentare extrem de decoltate, cu vedere la bustul impozant. Cum era și firesc, părinții și bunicii micuților participanți comentau că, deși e simpatică, talentată și sexy, diva nu prea se potrivește cu formatul emisiunii-concurs pentru școlari, din cauza ținutelor obraznice:

”Loredana este obișnuită să își expună sânii superbi, dar acesta este un concurs cu și despre copii, unii părinți și bunici au comentat, pe la colțuri, că e prea indecentă. I s-a sugerat, subtil, să-și schimbe stilul vestimentar. Au mai fost două soliste în juriu de-a lungul timpului, Alina Eremia și Lora, dar veneau îmbrăcate decent, păreau două școlărițe”, spun surse din cadrul Antenei 1.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: