Din imaginile postate pe internet s-ar părea că Loredana a fost cea care a încins atmosfera la petrecerea prezentatorului TV. Cântăreața a ridicat în picioare toți oaspeții și a susținut un recital de invidiat, iar la un moment dat chiar a și dansat cu sărbătoritul.

Loredana Groza și-a făcut o apariție în stilul caracteristic, foarte sexy. Vedeta a purtat o rochie roșie, cu o crăpătură amplă pe picior și a primit numeroase complimente.

Pe lângă recitalul susținut de Loredana Groza, momentele artistice au fost completate și de către Raluka, o altă cântăreață și bună prietenă de-a lui Dani Oțil, care de altfel, a și cântat la petrecerea acestuia. Judecând după toate imaginile apărute pe rețelele de socializare este clar că petrecerea a fost una reușită și toată lumea s-a simțit foarte bine.

Dani Oţil şi-a sărbătorit ziua de naştere, luni, 24 august, împlinind frumoasa vârstă de 40 de ani. Oficial, prezentatorul a schimbat prefixul şi a fost „răsfăţat” cu sute de urări, de la fani, cunoscuţi şi apropiaţi.