● Etern tânără, cu chef de viață și cuceritoare prin absolut toate aparițiile sale, Loredana și-a început cariera la Onești, odată cu lansarea albumului de debut „Bună seara, iubito” în anul 1988. Piesa care dă numele acestui album s-a bucurat de un succes enorm și este până și astăzi una dintre cele mai îndrăgite melodii ale artistei. De-a lungul timpului, însă, Loredana a cucerit milioane de români prin discografia bogată și prin aparițiile live spectaculoase, devenind una dintre figurile emblematice ale muzicii românești.

● Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar 18.00- 22.00), Beraria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toata țara.

Care dintre noi”, cartea document despre lupta împotriva cancerului la sân, lansare de gala

„Care dintre noi”, cartea document despre lupta dură pe care autoarea – o regizoare de succes – Chris Simion-Mercurian, a purtat-o necontenit cu boala teribilă a cancerului la sân, va avea parte de un spectacollansare cu totul special în capitala Marii Britanii, acolo unde, în seara aceasta, Maia Morgenstern și trei actori români (George Corodeanu, Beatrice Ragea și Magda Dimitrescu), obișnuiți ai scenei londoneze, vor da viață în fața publicului pasajelor din carte.

„Mama m-a încurajat mereu să visez. Un om care nu visează… e un om care a murit. Să-mi fac lansarea unei cărți la Londra era un vis. Joi, 28 martie, devine realitate”, a mărturisit pe pagina ei de Facebook, cu doar câteva ore înaintea spectacolului, regizoarea diagnosticată cu cancer la sân în 2017.

Spectacol aniversar Vasile Muraru, la Sala Palatului

Mare paranghelie, mare, sâm bătă, la Sala Palatului din București, acolo unde o întreagă pleiadă de ariști de prim rang ai scenei românești se adună într-un spectacol aniversar dedicat carismaticului actor Vasile Muraru, aflat la 40 de ani de la debutul pe scenă, marcat de succese constante, și a interpretei de muzică populară Roberta Crintea. Prețul unui bilet variază între 150 și 200 de lei. Printre invitații celor doi sărbătoriți se numără Alexandru Arșinel, Valentina Fătu, Jean Paler și Văru’ Săndel.

„Ursul păcălit de vulpe” le dă întâlnire prichindeilor la Constanța

„Viața în pădure e o aventură. Vulpea vicleană caută mereu câte un naiv, de la care să adune niscaiva bunuri, desigur prin șiretlic. Trupa „Suflețel” vă invită duminică, 31 martie, ora 18.00, la spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”, la hotel Ibis Constanța. Este invitația la o întâlnire cu scena pe care micuțul tău nu trebuie să o piardă. Detalii pe evenimente-constanta.ro.

 

Fishing & Hunting Expo, la Romexpo

Expoziția anuală, dedicată pasionaților de pescuit și vânătoare, Fishing & Hunting Channel, își deschide porțile celei de-a patra ediții, week-end-ul acesta, în cel mai nou și mai amplu spațiu expozițional de la Romexpo, Pavilionul B2. Organizatorii promit patru zile explozive, în perioada 28-31 martie 2019: „Edițiile din anii trecuți ne-au confirmat că împreună putem să construim cea mai mare expoziție de pescuit, vânătoare și outdoor organizată în România”

 

Salonul Bicicletei 2019

Trotinete, scutere, skateboarduri, circuit de teste, de carturi, pumptrack sau de cycling. Sunt ingredientele bunei dis poziții și ale unei distracții pe cinste week-end-ul acesta în parcarea Băneasa Shopping City, acolo unde, în perioada 29-31 martie 2019, în intervalul orar 10.00 – 18.00, se desfășoară Salonul Bicicletei 2019. Organizatorii promit zonă special amenajată pentru copii, concursuri cu premii, zonă handmade, show cu sărituri marca Orban Gabi Show și multe alte surprise. „Vino să vezi cele mai noi și performante biciclete, testează-le și pleacă acasă cu ele” este sloganul ultimei ediții a Salonului Bicicletei.

 

Te-ar putea interesa și: