Evenimentul Zilei > Social > Locuri de muncă în Germania, pentru o categorie profesională din România. Salariul minim este de 2682 de euro
Locuri de muncă în Germania, pentru o categorie profesională din România. Salariul minim este de 2682 de euro

Locuri de muncă în Germania, pentru o categorie profesională din România. Salariul minim este de 2682 de euro

În Germania se caută posturi de educatoare / educatori, din România, Care sunt salariile puse la bătaie și ce condiții trebuie să fie îndeplinite.

În Germania se caută, pentru angajare, educatoare/educatori din România și oferă salarii începând de la 2.600 euro pe lună.

Firma angajatoare este Agenţia Federală de Muncă – Serviciile de Plasare Internaţională ZAV Baden-Wurttemberg, ca reprezentant al angajatorului german. Regiunea: Landul Baden-Wurttemberg. Orașul, Stuttgart, iar numărul de posturi scoase la concurs este de 15, conform ziarulromanesc.de.

Ce cerințe sunt la locul de muncă și care este salariul

Descriere loc munca: Angajatorul dispune de peste 200 de centre de îngrijire de zi pentru copii de diferite categorii de vârstă, de la 8 săptămâni la 14 ani, case de studenţi şi şcoli primare.

Cerinţe la locul de muncă: Se solicită studii încheiate în pedagogie de gradiniţă, ştiinţe educaţionale, socio-psihopedagogie sau învăţământ preşcolar; Experienţa de lucru cu copiii cu vârsta cuprinsă între 6 luni şi 6 ani; Disponibilitate de a învăţa intensiv limba germană; Disponibilitate de a participa la un curs de recertificare profesională, în vederea echivalării calificării obţinute în altă ţară; Capacitatea de a răspunde nevoilor/intereselor individuale ale copiilor; Responsabilitate şi capacitatea de a lua decizii.

Limbi străine: Cunoştinţe de limbă germană – nivelul B2, însă candidații care nu au acest nivel vor beneficia gratuit de curs.

Salariu: Salariul oferit începe de la 2682,35€ brut/lună, în funcţie de nivelurile de grupă şi de experienţa profesională, cu recunoaşterea calificării de nivel 2 – 3086,91€ brut/lună, a calificării de nivel 3 – 3300,62€ brut/lună. Un nivel suplimentar poate creşte salariul până la 3909,19€ brut/lună, în funcţie de experienţa profesională.

Pe ce perioadă se desfășoară contractul

Alte beneficii: Se oferă bonus anual, salarizare peste grila standard; Locuri de muncă în creşe şi gradiniţe; Se oferă o gamă largă de posibilităţi de perfecţionare şi de promovare până la grade de specialitate şi de conducere; Se oferă cazare pentru personal la preţuri rezonabile; Abonament lunar cu reducere mare pentru mijloacele de transport; Sunt puse la dispoziţie persoane de contact pentru sprijin în vederea integrării.

Durata contractului: Contractul de muncă iniţial este cu durată determinată de 12 luni, iar după recunoaşterea profesională va deveni permanent.

Termenul limită pentru aplicare: 31.10.2021

Mod de aplicare: Se transmite CV-ul, completat la calculator în limba germană sau engleză, însoţit de copia diplomei de calificare în domeniu (nu necesită traducere), la adresa de e-mail: [email protected] şi pentru monitorizare la: [email protected], cu specificarea codului „BW-02-SONS”.