Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > Liviu Dragnea va fi afectat pe viață! E crunt ce i-a făcut Irina Tănase. Adevărul e șocant
Liviu Dragnea va fi afectat pe viață! E crunt ce i-a făcut Irina Tănase. Adevărul e șocant

Liviu Dragnea va fi afectat pe viață! E crunt ce i-a făcut Irina Tănase. Adevărul e șocant

Fostul lider al PSD, Liviu Nicolae Dragnea, a petrecut singur de ziua numelui, departe de lumea dezlănțuită a Capitalei. El s-a retras, după ce s-a despărțit de iubita lui Irina, la vestitul său conac din județul Teleorman. 

Pe  6 decembrie a fost ziua lui Liviu Dragnea. Îl cheamă și Nicolae. El a renunțat la petrecerile de altădată, cu lăutari, cu grătare, la care fostul politician de rang înalt invita toată floarea PSD-ului și s-a retras la casa pe care o are la Alexandria.

Dezamăgit a luat calea Teleormanului

Vestea despre presupusa ruptură apărută între Liviu Dragnea și Irina Tănase i-a luat prin surprindere pe mulți. Până acum, despre acest subiect nu a vorbit decât Irina, care a susținut că Liviu Dragnea este în continuare iubitul ei, dar ultimele vești despre fostul lider al PSD arată cu totul altceva.

Se spune că Liviu Dragnea ar fi vizionat un material video, din care a tras concluzia că iubita sa, mult mai tânără, îl înșeală. El și-a făcut bagajele și a plecat din casa în care locuia împreună cu Irina, iar din acel moment, nu a mai dat nici un semn.

Pe lângă că a plecat din apartamentul în care locuia cu tânăra, a și a blocat-o pe rețelele de socializare. Dezamăgit și trădat a luat calea Teleormanului.

După plecarea lui Dragnea, au apărut tot felul de speculații cu privire la întâlnirile dintre Irina Tănase și presupusul amant. Se vorbește că acesta ar fi fost ajutat de o altă persoană să-și păcălească soția, atunci când mergea la întâlnirile cu Irina Tănase.

Mai mult, tânăra și amantul i-ar fi găsit și o poreclă lui Liviu Dragnea, „Mustăciosul”.

Însă nici una dintre aceste informații nu a fost confirmată de vreunul dintre protagoniștii acestei telenovele.

Punțile de împăcare cu Irina par a fi rupte

„În momentul în care o să se întoarcă în Capitală, Liviu Dragnea o să se mute într-un apartament deținut de fiul său. «A plecat câteva zile la Teleorman, în vila aceea imensă. A zis că vrea să aibă câteva zile de liniște.

Săptămâna viitoare se întoarce la București și se va muta într-un apartament deținut de fiul lui în zona Unirii»″, a explicat o sursă apropiată de fostul lider PSD.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.