Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Dragnea rupe tăcerea. Primul interviu incendiar cu fostul lider PSD. Dezvăluiri pe EVZ Play
Liviu Dragnea rupe tăcerea. Primul interviu incendiar cu fostul lider PSD. Dezvăluiri pe EVZ Play

Liviu Dragnea rupe tăcerea. Primul interviu incendiar cu fostul lider PSD. Dezvăluiri pe EVZ Play

Într-un nou podcast EVZ-Play, joi, jurnaliștii Dan Andronic, Mirel Curea şi Robert Turcescu l-au descusut pe Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, și un apropiat al ex- președintele social-democraților, despre dezvăluirile bombă pe care Liviu Dragnea urmează să le facă duminică.

Va fi primul interviu cu Liviu Dragnea, după ieșirea acestuia din penitenciar. Astfel, se anunță un șoc în lumea politică, fostul lider al PSD fiind hotărât să dea cărțile pe față. Toate întrebările incomode își vor găsi răspunsul.

Cordin Ștefănescu s-a ferit să devoaleze ce va spune Dragnea, poporului român.

În preambul, la întrebarea precisă a lui Dan Andronic, referitoare la înființarea în jurul lui Dragnea a unui nou partid politic, despre care se tot speculează în ultimul timp, Ștefănescu a dat un răspuns care spune multe: „ Am discutat de foarte multe lucruri inclusiv ipoteza înființării unui nou partid”.

„Aștept să fie un test de sinceritate”, a declarat Dan Andronic.

Este Liviu Dragnea manipulat?

La rândul său, Mirel Curea a spus că „îl încurajez să lămurească momentul în care o mângâia pe Codruța Koveși pe gips și când tăia porcul alături de Florian Coldea”. El a vorbit și de faptul că există voci care spun că Dragnea este manipulat, fiind constrâns cu cele doua dosare ale sale, care se află în lucru.

„Nu e manipulat și nu l-a înrăit pușcăria, deși a avut multe probleme. Nu a avut drept de muncă, la sănătatea, la pachet… Știu, sunt două dosare, Belina si cel despre invitația la receptia de investitură a președintelui SUA, Donald Trump”, a mai spus Ștefănescu. El consideră că acuzațiile nu sunt unele serioase.

Mai mult, el afirmă că fostul lider PSD își asumă faptul că va fi hărțuit.

Nu în cele din urmă, Robert Turcescu a insistat pe dezvăluirea momentului, afirmând că „sunt sigur că va înființa un nou partid”.

„Toate partidele de acum fac un joc antinațional. Este loc de un partid care să țină cu românii”, a conchis în avancronică, Codrin Ștefănescu.

Concluzia unanimă a jurnaliștilor este cel mai probabil va fi și un test de sinceritate. Emisiunea de duminică va cutremura clasa politică și va duce la dezvăluiri uimitoare despre cancan-urile politice și despre nașterea unui nou partid naționalist.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: