Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Dragnea dă de pământ cu PSD. Mesajul care pune pe jar România. „Niciunul dintre ei nu știe”
Liviu Dragnea dă de pământ cu PSD. Mesajul care pune pe jar România. „Niciunul dintre ei nu știe”

Liviu Dragnea dă de pământ cu PSD. Mesajul care pune pe jar România. „Niciunul dintre ei nu știe”

„Alianța Pentru Patrie (APP) este singurul partid existent în România astăzi care nu are comenzi externe. Nici finanțări ascunse. Este singurul partid care nu are în spatele lui niște sforari, niște șmecheri care să comande niște decizii. E partidul care vrea să facă ceea ce am pus în programul 2016, pentru producătorii români să poată să își vândă produsele în România”, a declarat fostul președinte al PSD Liviu Dragnea, criticând în același timp actualii lideri ai formațiunii social-democrate, care au anunțat noi modificări la nivelul legislației bugetare.

Liviu Dragnea a adus acuzații grave la adresa conducerea partidului PSD, într-un comentariu pe tema noilor măsuri stabilite de social-democrați și liberali în cadrul noului program de guvernare. „E problema lor dacă impun taxe în plus sau nu. În aia 2 ani și jumătate cât eu am avut niște programe serioase pentru antreprenori, cu măriri de pensii, de salarii”, a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea acuză PSD: „Niciunul dintre ei nu știesă facă un buget”

„Din conducerea PSD-ului, niciunul dintre ei nu știe să facă un buget, vorbim de bugetul național, asta e o foarte mare problema. Ce încearcă ei…degeaba încearcă dacă nu înțeleg lucrurile astea. E problema lor dacă impun taxe în plus sau nu. În aia 2 ani și jumătate cât eu am avut niște programe serioase pentru antreprenori, cu măriri de pensii, de salarii”, a acuzat Liviu Dragnea.

Fostul lider PSD a vorbit și despre planurile sale cu privire la partidul pe care l-a fondat, Alianța pentru Patrie (APP). Potrivit acestuia, APP este singurul partid din România care nu are influențe externe în prezent. „Am fost plecat cu mașina cu Irina în Italia, Slovenia, Austria și Ungaria. Nu am fost în nicio vacanță, am avut și întâlniri politice. APP nu este nici de stânga nici de dreapta”, a spus Liviu Dragnea.

„E o păcăleală să se discute despre stânga și dreapta”

E o păcăleală să se discute despre stânga și dreapta. Dispută e între sclavagism și patriotism, între mândrie de țară și poziția ghiocelului, între viitor pentru națiunea ta și cealaltă varianta pe care ăștia o promovează. Noi avem obiective foarte clare, putem dovedi că ceea ce spunem facem, știm să facem lucrurile astea, am dovedit că nu avem nimic în spate, ate care să ne maimuțărim în față televizoarelor.

Își asumă și acum riscuri cei care au devenit membri APP, amenințări, presiuni. Oameni de afaceri, tineri, profesori, foarte puțini PSD-iști pentru că eu nu am încurajat. Îi presează instituțiile statului, le e teamă pentru că nu au toate informațiile dar simt că partidul se extinde în fiecare zi și se duce la oamenii care nu au făcut politică dar care înțeleg că trebuie să facă ceva.

Am fost intenționat în hipermarketuri, aceleași care sunt și aici, în Ungaria, Slovenia, Italia, Austria. 90% dintre produse erau locale. Noi ce facem?”, s-a întrebat retoric Liviu Dragnea, în emisiunea televizată Culisele Statului Paralel.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.