Fost lider al PSD, Liviu Dragnea, a împlinit miercuri, 28 octombrie, rotunda vârstă de 58 de ani. La această aniversare, el nu a mai fost serbat, la fel ca în trecut, de colegii din politică care, cel mai probabil, l-au uitat, dar iubita sa a ținut să marcheze acest eveniment printr-un mesaj special.

„În seara asta, m-am îmbrăcat cu halatul tau, pentru că mi-am dorit să te simt cât mai aproape. Și Pinkie toarce lipită de el, sigur că și ei îi este dor de tine. Îmi lipsești atât de mult că nu pot descrie în cuvinte cât de tare mă doare sufletul, te iubesc și îmi doresc să ieși de acolo sănătos și cât mai curând, să vii înapoi acasă, la noi!”, a scris Irina Tănase în mesajul pentru Liviu Dragnea.

Fostul lider al PSD se află în Penitenciarul Rahova din luna mai a anului trecut. Liviu Dragnea a fost condamnat pe 27 mai 2019, definitiv, la trei ani și șase luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman.

Decizia judecătorilor a venit a doua zi după ce PSD a pierdut, la un scor foarte mare, alegerile pentru Parlamentul European.

Liviu Dragnea  are probleme de sănătate

De curând, după cum a dezvăluit tot Irina Tănase, iubita sa, Liviu Dragnea se confruntă cu probleme destul de grave de sănătate. El a ajuns în urmă cu aproximativ o lună la medic în Penitenciarul Rahova, acuzând dureri foarte mari la coloana vertebrală.

„Se simte rău din cauza problemelor de sănătate și a izolării de 23 de ore din 24. Are o hernie lombară și una cervicală, de care se știe de dinainte de condamnare. (…) Aceste probleme de sănătate s-au agravat foarte tare în ultimele trei luni. A fost retras de la muncă și stă 23 de ore în cameră. Doar o oră iese la plimbare. (…) Noi ne-am adresat unor instituții pentru a soluționa”, spunea Irina Tănase într-o intervenție la un post de televiziune.